USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

08 Mart 2019 13:14

'Cartier Women’s Initiative' 2019, 21 finalisti ağırlıyor

Cartier Women’s Initiative 2019 yılı finalistlerini açıklayan Cartier, kadın girişimcilere desteğini bir kez daha ortaya koyarak, kadınların toplumdaki önemli rolünü ve ekonomiye katkısını ortaya çıkartmayı amaçlıyor. 7 kadın girişimci, 2 Mayıs 2019’da San Francisco’da bulunan Mason Center for Arts & Culture’da düzenlenecek ödül töreniyle ödüllerini teslim alacak

'Cartier Women’s Initiative' 2019, 21 finalisti ağırlıyor

Cartier, INSEAD Business School ve McKinsey&Company işbirliği içinde 2016 yılından bu yana dünyanın geleceği için çözüm bulmaya somut katkılar geliştiren ve bu çözümleri mümkün olan en geniş kitlelerle buluşturan, kreatif, finansal olarak uygulanabilir ve etki odaklı şirket sahibi girişimci kadınları destekleyen program, bugüne kadar uluslararası alanda 18 binin üzerinde kadın girişimciyi programa dahil etti, 52 ülkede 7000’den fazla kişiye iş fırsatı yaratan 205 şirket, yaklaşık 400 jüri üyesi ve koç tarafından desteklendi.

Bu yıl ilk kez Asya-Pasifik bölgesi, Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya & Okyanusya olarak iki bölgeye ayrılarak 7 bölgeye açılan program, 21 finalisti ağırlıyor. Japonya ve İsviçre’nin ilk defa dahil olduğu 142 ülkeden yaklaşık 2.900 başvuru sahibi arasından seçilen 21 finalist, son yıllarda başvuru sayısındaki artışı doğrular nitelikte.

Program, Singapur’daki iki yılın ardından, bu yıl dünya girişimciler sahnesinin tam kalbine, San Francisco’ya taşınıyor. San Francisco, 25 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında finalistlere ev sahipliği yapacak ve finalistler, jüri tarafından değerlendirilmek üzere tekliflerini sunmadan önce, INSEAD ağının üyelerinden hazırlık ve koçluk danışmanlığı alacak. 2019 töreni, “Dalga Etkisi” temasıyla, kendi toplulukları ve toplumlarına değişimin ve büyümenin katalizörleri olarak hizmet eden erkek ve kadın girişimcileri onurlandıracak. Cartier Women’s Initiative, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, ilham veren, kreatif, ufuk açıcı bir tören için TED işbirliğiyle sohbetler ve interaktif oturumlarla devam edecek.

Cartier International Başkanı ve CEO’su Cyrille Vigneron, konuyla ilgili görüşlerini belirterek; ‘Cartier Women’s Initiative, Cartier’nin dünyanın dört bir yanındaki kadınları destekleyerek merak, cesaret ve şeffaflık olmak üzere Maison de Cartier'nin kültürünün derinlerine işlemiş olan değerlerini onurlandırmayı amaçlıyor. Bu kadınların hayallerini paylaşmak ve hayatlarının bir parçası olmak bizim için hem bir sorumluluk hem de gurur kaynağı. Bu girişimci kadın topluluğu ve elde ettikleri başarı, çeşitliliğin zenginleştirdiği bir dünya için gösterdiğimiz çabayı daha da arttırmamız için bize ilham veriyor’ dedi.

Ödül sahibi 7 finalist, 100.000 USD, diğer 14 finalist ise 30.000 USD değerinde para ödülü alacak. Ayrıca ödül sahibi tüm finalistler, kişisel koçluk, medya görünürlüğü, uluslararası profesyonel iletişim ağı fırsatlarından ve yöneticilere özel INSEAD programından yararlanacak.

EN ÇOK OKUNANLAR