USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

09 Temmuz 2018 16:40

Bu Yaz Farklı Bir Tatil Deneyimine Ne Dersiniz?

Gloria Hotels&Resort; "Kalite, zarafet ve güler yüzlülük' sloganı ile Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort, Gloria Golf Club ile Gloria Sports Arena markaları altında doğayla uyumlu bir ortamda, farklı konseptler eşliğinde misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Bu Yaz Farklı Bir Tatil Deneyimine Ne Dersiniz?

Antalya-Belek bölgesinde bulunan, Acısu Nehri ve denize kıyısı olan Gloria Hotels&Resorts, yaz günlerini yaşadığımız şu günlerde misafirlerine farklı bir tatil deneyimi yaşatmak üzere hizmetler sunuyor. Düşlediğiniz tatilin tadını çıkarmanız için her şeyin özenle düşünüldüğü, kaliteli hizmet anlayışının sunulduğu, dünya mutfaklarının tadına varacağınız, ünlü sanatçıların ve DJ’lerin performansları ile keyifli dakikalar geçireceğiniz bir tatil vadediyor.

YEŞİL İLE MAVİNİN BİRLİKTELİĞİNDE, 4 FARKLI OTEL

Gloria Hotels&Resorts; ‘Kalite, zarafet ve güler yüzlülük’ sloganı ile Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort, Gloria Golf Club ve Gloria Sports Arena tesislerinden oluşuyor. Tüm tesisler, doğa ile uyum içerisinde farklı konseptlerde konumlanırken Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Serenity Resort aynı arazi üzerinde birbirlerine bağlantılı bir yapı sunuyor. Markanın spor oteli Gloria Sports Arena ise diğer otellere 5 km uzaklıkta yer alıyor. Toplam 4 otelde bin 277 adet odaya sahip olan Gloria Hotels &Resorts, 30 metrekarelik standart odalarından bin 400 metrekarelik presidential villalara kadar 20’nin üzerinde oda alternatifini bünyesinde bulunduruyor. Bu odalardan 166’sı ise lüks villalardan oluşuyor. Gloria Hotels&Resorts’un 10 farklı konseptte A La Carte restoranı bulunuyor (Serenity’de 4 tane, Golf’te 3 tane, Verde’de ise 2 tane). Ayrıca her otelin yine Gloria markası altında yer alan Gloria Fit markası ile özel dizayn edilmiş fitness salonları bulunuyor. Gloria Serenity Resort, sıra dışı mimarisi ve şık dizaynının yanı sıra kendine özgü atmosferi ile farklı bir deneyim yaşatıyor. Gloria Serenity Resort, her detayla donatılmış oda ve villaları ile misafire özel butler, buggy, ayrıştırılmış fitness salonları ve yine kendine ait deniz suyu içeren ısıtılabilir açık havuzu ile ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Gloria Golf Resort, Akdeniz ile Acısu Nehri’nin arasından 500 metre uzunluğundaki bir kumsal boyunca uzanıyor. Gloria Golf Resort, bir resort konforu ve rahatlığından hoşlanan çocuklu aileler için de ideal bir seçenek oluşturuyor. Aynı zamanda otel alanında bulunan kongre merkezi ile de kongre gruplarına bir alternatif oluşturuyor. Çeşitlilik arz eden deniz suyu içerikli sağlık ve güzellik bakım hizmetleri, Asklépion Spa&Thalasso’da Verde’de misafirlerini bekliyor. Gloria Villas, kişisel hizmet özelliği ile Akdeniz’in doğal zenginliğini hünerli bir şekilde bir araya getiriyor.

Haberin Devamı Platin Dergisi’nde…

EN ÇOK OKUNANLAR