USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

06 Temmuz 2021 15:51

Ali Şahin: Yeni trend, izole tatiller

Cornelia De Luxe Resort Otel Genel Müdürü Ali Şahin “İzole tatillerin tercih edildiğini gözlemliyoruz. Kalabalıktan uzak, sosyal mesafelerin daha rahat oluşabileceği ortamlar revaçta” dedi.

Ali Şahin: Yeni trend, izole tatiller

Mevcut pandemi koşullarında konaklama hizmeti, Sağlık Bakanlığı'nın ve İçişleri Bakanlığı'nın belirlediği kriterlere ve standartlara göre yeniden dizayn edildi. Bu çerçevede temizlik, yiyecek ve içecek, toplu aktiviteler, vs. gibi hizmetler Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın genelgelerinde belirtiği gibi icra ediliyor. Bu hizmetler de yerel yönetimler tarafından devamlı denetleniyor. Cornelia Grubu olarak belirlenen bu standartları maksimum seviyede yerine getirdiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Bu vesile ile tüm tesislerimizin 'Sağlıklı Turizm Sertifikası'nı ilk alan konaklama tesislerinden olduk. Bu geçici dönemde yeni trend, daha çok izole tatiller. Azur villalarımız, bu tür tatil ihtiyaçları için en önemli ürünümüz.

Golf sahasının kenarında, muhteşem doğa ortamında, deniz suyu ile hazırlanmış özel havuzlarımızda ve üstün hizmet kalitesi ile ekibimizin her bir bireyi, misafirlerimize güleryüzleri ile hizmet için bekliyor. Golf turizminde ise durum biraz daha farklı. Golf sporu açık havada icra edildiğinden, golfün şu zamanlarda yeni trend spor olarak algılandığını belirtmek gerekiyor. Son dönemlerde Avrupa'da da en çok yeni başlanan spor dallarından birisi golf. Ülkeler arası geçişin daha rahat olacağı dönemde golf turizminin çok fazla etkilenmeyeceği görüşündeyim. Hatta daha önceki yıllardan daha çok talep alabileceğimizi düşünüyorum. 2022 ilkbaharında eski rakamlarımıza yaklaşabileceğimizi söyleyebilirim.

EN ÇOK OKUNANLAR