USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

12 Nisan 2023 14:45

canias4.0, Güney Kore'nin en büyük fuarı SFAW'da tanıtıldı

Industrial Application Software - IAS Korea, Güney Kore'de düzenlenen en büyük akıllı fabrika fuarlarından Smart Factory & Automation World 2023'e katıldı. Başkent Seul'de 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen uluslararası fuarda bütünleşik teknoloji çözümleri sunan canıas4.0'a ilgi büyüktü.

canias4.0, Güney Kore'nin en büyük fuarı SFAW'da tanıtıldı

IAS Korea, Güney Kore'de düzenlenen en büyük akıllı fabrika fuarlarından biri olan Smart Factory & Automation World 2023'e katıldı. Güney Kore'nin başkenti Seul'de 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen uluslararası fuarda, Endüstri 4.0 teknolojileri konuşuldu. 500'den fazla firmanın katılımıyla gerçekleşen dev etkinlikte IAS Korea ekibi de canias4.0 standıyla yer aldı. IAS Korea ekibi, katılımcılardan yoğun ilgi gören canias4.0 standında ziyaretçileri ağırladı. Fuarda, global teknoloji firması IAS'in canias4.0 markası çatısı altında sunduğu caniasERP, canias4.0 IoT Çözümleri ve Industrial Application Objects (IAO) ürünleri de tanıtıldı. Üç gün süren fuar boyunca canias4.0 standında IAS'in sunduğu çözüm ve hizmetlerle ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Fuarın en çok ziyaret edilen stantları arasında bulunan canias4.0 standı, 1000'den fazla ziyaretçiyi ağırladı.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM İÇİN İHTİYAÇ DUYULAN TÜM ÇÖZÜMLER TANITILDI

Etkinlik sonrasında fuar ile ilgili görüşlerini aktaran IAS Korea Ülke Yöneticisi Murat Karslı: "SFAW Fuarı'nda 'Smart Factory & canias4.0' başlığı altında dijital dönüşüm için ihtiyaç duyulan tüm çözümlerin tanıtımını yaptık. Fuar standımızı ziyaret eden iş ortaklarımız Hyundai Autoever, Dfocus ve EchoIT ile son teknolojilerimiz ve caniasERP'nin yeni versiyonu 9.03 hakkında bilgi verdik. Bu fuar bizler için son yıllarda tamamladığımız projeler ve artan ülke tecrübemiz ile birlikte Kore pazarındaki bilinirliğimizi artırmak ve konumumuzu güçlendirmek için güzel bir fırsat oldu" dedi.

TEKNOLOJİ DEVLERİ STANTTA YERİNİ ALDI

canias4.0 standında teknoloji devi Hyundai, Samsung, LG gibi firmalardan temsilciler ağırladıklarını ve yüksek potansiyelli fırsatlar yakaladıklarını belirten Karslı, "Fabrikaların uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılayan, bütünleşik bir yazılımla tanışmak bazı ziyaretçilerimizi şaşırttı. Günümüzde ERP ve IOT çözümlerinin beraber kullanılması, özellikle Güney Kore gibi teknoloji kullanımının ve devlet desteğinin oldukça yüksek olduğu bir ülkede, zorunlu hale gelmişken, tüm bu ihtiyaçları tek bir çatı altında toplayan canias4.0 fuarda büyük merak uyandırdı. Yakaladığımız bu ivmeyle beraber Güney Kore pazarındaki konumumuzu sağlamlaştırarak yeni projeler başlatmak ve bize bu pazarda referans olabilecek başarı hikayeleri elde edebilmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Ayrıca pazarda yeni iş ortakları edinerek onlarla beraber hızla büyümeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"GÜNEY KORE'DE ETKİNLİĞİMİZ ARTACAK"

Bütünleşik teknoloji çözümleri sunan canias4.0'ın global pazarda önemli bir ihtiyaca karşılık verdiğini vurgulayan Karslı, ilerleyen dönemlerde Güney Kore'deki operasyonlarında ivme kazanacaklarını da duyurdu: "Dünyanın IoT merkezlerinden birisi olan Güney Kore'de bulunmak, pazardaki gelişmeleri yakından takip etmek büyük avantaj. Fuardaki yoğun ziyaretçi ve müşterilerin ilgisinin yanı sıra tecrübeli IAS Korea ekibi ve referans projelerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ile canias4.0 IoT çözümümüzün yakın gelecekte bu bölgede önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Yakın zamanda Güney Kore'den çok daha güzel haberler paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz."

EN ÇOK OKUNANLAR