USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Tasarım

17 Ekim 2022 14:35

Türkiye'deki şirketlerin yüzde 2,91'i eOfis'te kuruluyor

Türkiye'de kurulan şirketlerin yüzde 2,91'i, sektörlerine ilk adımı atmak için eOfis'i tercih ediyor. 55 noktada, A+ plaza ve lokasyonlarda hizmet veren eOfis, 10 bini aşkın profesyonel şirket ve girişimciye aynı network'ü paylaşarak, yeni iş birlikleri kurma ve işlerini büyütme fırsatı sunarken yüzde 80'e varan maliyet tasarrufu da sağlıyor.

Türkiye'deki şirketlerin yüzde 2,91'i eOfis'te kuruluyor

Dijitalleşmeyle yaygınlaşan uzaktan ya da hibrit çalışma modelleri hazır ve sanal ofis talebini de artırdı. Yükselişini sürdüren kira ve araç gereç maliyeti de geleneksel ofis anlayışından uzaklaşılmasında rol oynadı. Ortak ofislerin sunduğu network avantajlarıyla yeni iş birlikleri oluşturarak işlerin büyütülmesi özellikle girişimciler için kaçırılmayacak bir fırsat niteliğinde. Bu ihtiyacın ve potansiyelin farkında olan eOfis, 2010'dan beri müşterilerine hazır ofis, sanal ofis ve ortak ofis hizmetleri sunuyor. Sundukları profesyonel ofis hizmetleriyle girişimcilerden serbest meslek çalışanlarına, KOBİ'lerden kurumsal firmalara kadar tüm şirketlerin işlerine odaklanarak başarıya ulaşmasını desteklediklerini belirten eOfis Kurumsal İletişim Yöneticisi Melis Ataç ile konuştuk.

> eOfis nasıl bir altyapıyla hizmet veriyor?

eOfis Türkiye genelinde 13 şehrin 55 noktasında, müşterilerinin değişen ihtiyaçları doğrultusunda saatlik, günlük, haftalık ya da aylık farklı kiralama modelleri sunuyor. A+ plaza ve lokasyonlardaki, 30 bin m2'yi aşan ofis alanı, 6 binden fazla sanal ve 800'ün üzerinde hazır ofis ile hizmetlerini sürdürüyor.

YÜZDE 80'E VARAN MALİYET TASARRUFU

> eOfis sektöründe nasıl bir fark yaratıyor?

Türkiye'de kurulan şirketlerin yüzde 2,91'i, sektörlerine ilk adımı atmak için eOfis'i tercih ediyor. eOfis üyesi 10 bini aşkın profesyonel şirket ve girişimci aynı network'ü paylaşarak, yeni iş birlikleri kurma ve işlerini büyütme fırsatı yakalarken yüzde 80'e varan maliyet tasarrufu sağlıyor. Üyelerimiz farklı sektörlerdeki şirketlerin etkinliklerden haberdar olabiliyor, eğitimlere ve çalışma atölyelerine katılarak kendini geliştirip ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla bir araya gelerek sosyalleşebiliyor.

Sanal ofis kapsamında sunduğumuz hizmetler ise yasal bir iş yeri adresinden telefon hattına, şirketinizin ismi ile telefon cevaplamadan kargo ve faks takibine kadar pek çok noktada ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

(eOfis Kurumsal İletişim Yöneticisi Melis Ataç)

"BÜYÜME BEKLENTİLERİ AŞABİLİR"

> Faaliyet alanınızla ilgili nasıl bir öngörünüz var?

Hazır ve ortak ofis sektörü ticari gayrimenkulde en hızlı büyüyen alanlardan biri. 2030'a kadar pazarın yüzde 30'unun hazır ve ortak ofislerden oluşması bekleniyor. İş dünyasının ortak çalışma avantajlarını keşfetmesiyle birlikte büyüme beklentileri aşabilir. Ofislerin giderek yükselen maliyetlerinden kurtulmak, çalışanlara ve müşterilere farklı lokasyonlarda bir araya gelme fırsatı sunmak isteyenler ortak ofisleri tercih ediyor. Sektörün en çok tercih edileni olan eOfis, en yaygın lokasyon ağına sahip olması, tüm lokasyonların kolay ulaşılabilir ve A+ plazalarda yer alması gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Çalışma yöntemleri değiştikçe ortak ofis sektörünün de bu değişime ayak uydurabilmesi bekleniyor. Bugün ortak ofislerde çalışanların yüzde 65'ini 40 yaş altı çalışanlar oluşturuyor. Özgür ruhlu gençlerin iş hayatında da daha özgür olmak istemeleri şirketleri çalışanlarını tek bir mekanla sınırlandırma alışkanlığını tekrar düşünmeye yöneltecek gibi görünüyor.

Ortak ofis kullananların yüzde 55'inin hala ilk başladıkları ortak ofiste çalışması daha rekabetçi bir ortama, her geçen gün hizmet kalitesi yükselen bir sektöre zemin oluşturuyor. Bu da, çalışma hayatının dinamiklerini, sektörlerin gelişimini ve teknolojinin değişimini takip eden şirketler her zaman bir adım önde olacak anlamına geliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR