USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Tasarım

19 Ocak 2023 15:53

Otonom çalışma alanı 'Kolektifmini', kurumsal şirketlerle buluşuyor

Kolektif House, dünyada bir ilk olan otonom çalışma alanı Kolektifmini'yi bireylerden sonra şimdi de kurumsal şirketlerle buluşturuyor.

Otonom çalışma alanı 'Kolektifmini', kurumsal şirketlerle buluşuyor

Kolektif House, inovatif çözümleriyle iş hayatını her geçen gün daha da özgürleştiriyor. Dünyada bir ilk olan otonom çalışma alanı kolektifmini'yi Bebek'te bireysel kullanıcıların deneyimine sunan Kolektif House, 'kullandığın kadar öde' sistemi temelinde geliştirilen bu çözümü şimdi de kurumsal şirketlere açıyor.

ŞİRKET HESABI İLE ÖDEME VE KURUMSAL FATURA KOLAYLIĞI

Kolektif House olarak çalışanların "kullandığın kadar öde" sistemi ile daha esnek, yüksek teknoloji donanımına sahip, özgürce yaratabilecekleri çalışma alanı ihtiyacından yola çıkarak kolektifmini'yi tasarladıklarını hatırlatan Kolektif House CPO'su Sezen Ahıskal, şunları söyledi: "Lokasyon girişi ve ortak çalışma alanı kullanımından toplantı odası rezervasyonuna kadar tüm çalışma deneyiminin mobil uygulama üzerinden yönetilebildiği kolektifmini ile kullanıcı yolculuğunu tamamen dijitalize ederek birkaç tıklamaya indirdik. Daha önce sadece kullanıcıların bireysel olarak gelip, bireysel fatura alabildiği bir yapıdayken; yeni sürümle birlikte şirketlerin de kendilerine hesap açabildiği bir yapıya geçtik. Böylece şirketlerin çalışan memnuniyetlerini artırmak için sunmak istedikleri esnek ve çalışmayı özgürleştiren çözümler yolunda bir partneri olarak, süreçleri kolaylaştıracak bir adım attık. Şirket çalışanları hesap altına üye olarak davet edilebiliyor ve çalışanların ofis kullanımları yine bu alandan görüntülenebiliyor. Yeni sürümdeki bu özellik, kurumsal fatura opsiyonu ile şirket kartıyla tek hesaptan kolayca ödeme yapmayı mümkün kılarken, çalışanlar kolektifmini'yi dilediği gibi kullanabiliyor. "

"YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR"

Yaklaşık 6 ay önce hayata geçirdikleri kolektifmini'ye ilginin yoğun olduğunun altını çizen Sezen Ahıskal, sözlerine şöyle devam etti:

"Kısa sürede kolektifmini uygulamamız 12 binin üzerinde indirildi. 4 bin 500'ün üzerinde kullanıcıya ulaştı. Lokasyonda geçirilen ortalama süre ise 4 saati aştı. Tüm bu rakamlar bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin göstergesi niteliğinde. Geleceğin çalışma alanlarının kolektifmini ile sunduğumuz esnek çalışma özgürlüğü ekseninde gelişim göstereceğine inancımız tam. Kolektif House ürün ekibi olarak 2023'te de üyelerimizin çalışma deneyimini iyileştirmeye öncelik vererek, teknoloji tabanlı hizmet tasarımında dünyaya öncülük eden yeni nesil çalışma alanları tasarlamaya devam edeceğiz."

(Kolektif House CPO'su Sezen Ahıskal)

EN ÇOK OKUNANLAR