USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Strateji

09 Temmuz 2018 09:27

"Her Dakika Milyonlarca Eve 'Hayat' Giriyor..."

Türkiye'de 3 bin, globalde ise 8 bin kişiye istihdam sağlayan Hayat Kimya, yeni dönemdeki ar-ge yatırımları ve endüstri 4.0'ı iş süreçlerine dahil etmesiyle içinde bulunduğu zorlu sektörde fark yaratıyor. Hayat Kimya'nın dünya çapında dokuz iştiraki ve 14 üretim tesisi bulunuyor. Birbiriyle eş zamanlı konuşabilen fabrikalarında yaptıkları üretimle dünya genelinde milyonlarca haneye girdiklerini ifade eden Hayat Kimya Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Güler, yeni dönemdeki inovat

"Her Dakika Milyonlarca Eve 'Hayat' Giriyor..."

Mustafa Gündoğdu / [email protected]

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe 31 yıllık deneyimiyle ev bakım, hijyen ve temizlik kağıtları kategorilerinde alanlarında güçlü markalarıyla varlığını sürdüren Hayat Kimya, dünya çapında dokuz iştiraki, 14 üretim tesisi ve 8 bine yakın dinamik insan kaynağı gücüyle globalleşmeye devam ediyor.

Dünyada herkesin kaliteli ürünlere erişim hakkı olduğuna inanarak çalıştıklarını ve dünyanın neresine gidilirse gidilsin, Hayat’ın en iyisini sunmaya özen gösterdiğini belirten Hayat Kimya Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Güler, bulunduğu bölgelerde güç kazanarak markalarını globalleştirmek için çalışmaya devam edeceklerinin altını çiziyor. Yaptıkları yatırım ve çıkardıkları yeni inovatif ürünlerle, faaliyet gösterdikleri pazardaki dinamikleri değiştirdiklerini aktaran Güler, diğer sorularımızı ise şu şekilde yanıtlıyor:

Haberin Devamı Platin Dergisi’nde…

EN ÇOK OKUNANLAR