USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

07 Aralık 2018 12:25

Uber tüm sürücülerini sigortalattı

Uber, sistemde çalışan tüm taksicileri de kapsayan Türkiye'deki tüm sürücü ortakları için, uygulama üzerinden yolculuk gerçekleştirdikleri esnada geçerli olan geniş kapsamlı bir sigorta programı başlatacağını duyurdu

Uber tüm sürücülerini sigortalattı

Uber, sistemde çalışan taksicileri de kapsayacak şekilde Türkiye'deki tüm sürücü ortakları için geniş kapsamlı bir sigorta programı başlattı.

AXA Sigorta işbirliği içinde sunulan İş Ortağı Ferdi Kaza Sigortası, Uber sürücü ortaklarını yolculukları esnasında gerçekleşebilecek kazalardan doğan maliyet ve gelir kaybı riskine karşı korumayı hedefliyor.

Sigorta programı, yolculuk esnasında gerçekleşen kazalar sonucu oluşan tedavi masrafları ile ölüm veya kalıcı iş göremezliği, yatarak tedavi veya yaralanmalara bağlı gelir kayıpları için günlük ödemeyi kapsıyor.

Sürücü İş Ortağı Ferdi Kaza Sigortası, Uber yolculuğu esnasında geçerli olmak üzere Türkiye'deki tüm Taksi ve Uber XL sürücülerini kapsıyor ve sigorta primleri Uber tarafından ödeniyor.

Uber Türkiye'nin verdiği bilgilere göre şirketin 3 bini taksi sürücüsü olmak üzere Türkiye'de yaklaşık 10 bin sürücü ortağı bulunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR