USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

14 Mart 2019 17:53

Tavuk Dünyası 2018’de yüzde 55 büyüdü

Tavuk Dünyası, kuruluşundan günümüze, ardında bıraktığı 7 yıllık süreçte kesintisiz büyümesini sürdürdü ve 2018 yılında hedeflerinin de üzerine çıkarak %55’lik büyüme rakamına ulaştı. Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu "3 bin kişilik Tavuk Dünyası ailesi 2019 yılında 1.000’ye yakın yeni üyeyle birlikte daha da büyüyecek ve güçlenecek" dedi

Tavuk Dünyası 2018’de yüzde 55 büyüdü

Tavuk Dünyası, kuruluşundan günümüze, ardında bıraktığı 7 yıllık süreçte kesintisiz büyümesini sürdürdü ve 2018 yılında hedeflerinin de üzerine çıkarak %55’lik büyüme rakamına ulaştı.

Şirketin genç olduğu kadar aynı zamanda emin adımlarla ilerleyen güçlü bir marka da olduğuna vurgu yapan Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu: “7 yıl içerisinde sektörümüzde farklı bir kulvar açmayı bu kulvarda da büyük ve sağlam adımlarla ilerlemeyi başardık. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2018’de de bizim için ciddi başarılara imza attık. Yıl boyunca açtığımız 38 yeni restoran ile Türkiye’nin 43 ilinde toplam 177 şubeye ulaşırken; ekonomik anlamda zorluklarla dolu bir yıl olmasına rağmen hedefimizin üzerine çıkmayı da başardık. 2018 yılsonu ciromuz 535 milyon TL olarak kaydedildi. 2019 yılında da yine çıtayı yükseltiyor ve %50’nin üzerinde belirlediğimiz büyüme hedefimizle yeni bir başarı öyküsü yazacağımıza inanıyoruz” diye açıkladı.

2019 yılında 1.000 kişilik yeni istihdam

Kuruluşundan bu yana hem müşteriler hem de yatırımcılar tarafından büyük bir dikkat ve merakla izlenen Tavuk Dünyası’nın, 2019 yılında da başarılarla dolu bir grafik çizeceğini ifade eden Mumcu; “Bu yıl için 40 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım öngörüyoruz. 2019’da Türkiye’nin farklı şehirlerinde açacağımız 50 yeni şubemiz ile birlikte Ankara’da yeni bir üretim tesisimizin faaliyete geçmesi söz konusu olacak. Bu yeni yatırımlarımız ile markamızın hem yenilikçi yaklaşımını sürdürürken aynı zamanda da daha fazla lezzet severe ulaşmayı amaçlıyoruz. 2018 yılında açtığımız 38 yeni restoranımızla birlikte toplam 20 milyon misafirimizi ağırlamıştık. Bu yıl bu rakamın üzerine çıkacağız. Bizim için açtığımız her yeni restoran aynı zamanda yeni de bir istihdam alanı demek. 3 bin kişilik Tavuk Dünyası ailesi 2019 yılında 1.000’ye yakın yeni üyeyle birlikte daha da büyüyecek ve güçlenecek” diyerek sözlerine devam etti.

Yatırımcısıyla büyüyen genç bir dev

Markanın bugüne dek gösterdiği başarılarını yeni dönemde de devam ettireceğini söyleyen Mumcu “Türkiye’de doğmuş ve büyüyen bir marka olarak, ülkemizdeki her türlü gelişmeyi bizler de dikkatle takip ediyor; özellikle ekonomi tarafında kendi adımıza neler yapabilir ve ekonomiye katkımızı nasıl sürdürebiliriz konusuna odaklanıyoruz. Her türlü şartta en büyük önceliğimiz olan müşterilerimize maliyetlerdeki artışları mümkün olduğunca en az seviyede yansıtmaya çalışıyoruz.  Yatırımcılarımızın markamıza gösterdiği yakın ilgiyle ise hem farklı şehirlerdeki yaygınlığımızı artırıyor hem de bu bölgelerdeki istihdama katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

EN ÇOK OKUNANLAR