USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

12 Haziran 2021 12:49
Umut Çelik

PayCore'da üst düzey atamalar

Özel Sermaye Fonu Mediterra Capital'ın çoğunluk hissesini satın aldığı ödeme sistemleri sektörünün öncü finansal teknoloji şirketlerinden PayCore yönetimine yeni atamalar açıklandı.

PayCore'da üst düzey atamalar

PayCore'da hisse devrinin ardından, şirketin organizasyon yapısını geliştirmeye yönelik atılımlar da devam ediyor. Hisse satışına paralel Ali Kançal'ın CEO olarak iş başına geldiği şirkette geçtiğimiz günlerde önemli üç atama gerçekleşti. Buna göre Mali İşler'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Tolga Turhan, İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na Merve Bayülgen ve Satış'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Bartu Ülgür atandı.

PayCore CEO'su Ali Kançal konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Ödeme sistemleri sektöründe yurt içi ve yurt dışındaki konumumuzu güçlendirmek için insan kaynağına yaptığımız yatırımlara büyük önem veriyoruz. Bu sayede mevcut ve potansiyel müşterilerimizin bizden beklentilerini en iyi şekilde anlayıp, iş öncelikleri doğrultusunda en yüksek teknolojiye sahip rekabetçi ürün ve çözümler sunmaya devam edeceğiz. Ekibimize katılan her üç arkadaşımın da deneyimleriyle PayCore'a değer katacağına inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Tolga Turhan

Haziran ayı itibarıyla Mali İşler'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak PayCore ailesine katılan Tolga Turhan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde Finans ve Yönetim alanında, doktora eğitimini ise Beykent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi alanında yaptı. Mali Müşavir olan Turhan, profesyonel kariyerine Sanko Holding bünyesinde iç denetim ile başladı, finansal ve operasyonel denetimin yanı sıra reorganizasyon çalışmalarında ekip yöneticiliği yaptı. Ardından Türk Telekom Grup şirketlerinden Argela Yazılım'da sırasıyla Finans Yöneticiliği ve Finans Direktörlüğü görevlerini üstlendi. Sonrasında yine Türk Telekom Grup şirketlerinden olan Innova Bilişim Çözümleri'ne CFO olarak transfer oldu. Buradaki görevinin ardından güvenlik teknolojileri alanında ve Securitas Grup bünyesinde faaliyet gösteren Sensormatic'te Mali İşler, Satınalma, Dış Ticaret, Lojistik, İdari İşler, Depo Yönetimi ve Hukuk operasyonlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Merve Bayülgen

Merve Bayülgen, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine Danışman olarak AC Danışmanlık'ta başladıktan sonra 2001 yılında Arthur Andersen Executive Search&Selection ekibine katılarak, Ernst&Young birleşmesi sonrasında Kıdemli Danışman olarak görevine devam etti. 2004 yılında Turkcell İnsan Kaynakları'na geçerek, görev yaptığı 5 yıl boyunca sırasıyla; Kıdemli İşe Alım Uzmanı, Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı ve İşe Alım Müdürü olarak görev yaptı. 2011 yılında İnnova Bilişim Çözümleri'nde İK İş Ortakları Müdürü pozisyonuna atanan Bayülgen, 2014'te aynı şirkette İnsan Kaynakları ve İdari İşler fonksiyonlarının başına geçti. 2018 yılında, dünyada ICF onaylı ilk Koçluk Okulu olan CTI Türkiye'de Co-Active Koçluk eğitimini tamamlayan Bayülgen, eş zamanlı olarak; teknoloji sektöründeki şirketlere, Stratejik İnsan Kaynakları Danışmanlığı yapmaya başladı. Bayülgen; Mayıs ayı itibarıyla İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak PayCore ailesine katıldı.

Bartu Ülgür

Mayıs ayı itibariyla Satış'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak PayCore bünyesine katılan Bartu Ülgür, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü'nde tamamladı. Warwick Üniversitesi'nde işletme yüksek lisans eğitimi aldı. Kariyerine IBM Türkiye'de başlayan Ülgür, toplam 15 yıl süreyle finansal hizmetler ve telekomünikasyon sektörlerinde yurt dışı dahil, satış yöneticiliği yaptı. Ardından Doğan Medya Holding bünyesindeki uydu TV ve internet servis sağlayıcı D-Smart şirketinde Operasyon ve Teknoloji Grup Başkanı (COO) olarak çalışan Ülgür, Ocak 2020'den bugüne kadar yine bir girişim sermayesine bağlı olan Netcad Yazılım'da Özel Sektör ve Yurt Dışı İş Geliştirme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

EN ÇOK OKUNANLAR