USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

13 Ocak 2021 14:59

Apsiyon, 2021 yılında insan kaynağını yüzde 30 artıracak

Apsiyon, pandemi döneminde artan talep ve kullanım oranlarıyla birlikte sağladığı istihdamı artırdı. 130 kişilik ekibiyle 920 bin konutta 1.8 milyondan fazla kişiye hizmet veren Apsiyon, pandemi döneminde Ar-Ge ve satış ekiplerini büyüttü.

Apsiyon, 2021 yılında insan kaynağını yüzde 30 artıracak

Apsiyon, insan kaynaklarını her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde artan talep ve büyüme hedefleri doğrultusunda Ar-Ge ve satış ekiplerini büyüten Apsiyon, 2021 yılında yaklaşık yüzde 30'luk bir artış ile 40 kişiyi daha bünyesine katmayı hedefliyor. Yazılım, ürün geliştirme ve satış ekipleri için yapılacak ek yatırımlarla birlikte, yeni teknolojiler geliştirerek, sunduğu hizmetleri çeşitlendirecek ve sektördeki liderliğini pekiştirecek olan Apsiyon, Türkiye'nin en hızlı büyüyen startuplarından birinde keyifli bir aile ortamında teknoloji geliştirmek isteyen yeni ekip arkadaşlarını sabırsızlıkla bekliyor.  

“İstihdam sayımızı artıracağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “Pandemi döneminde teknoloji kullanımıyla birlikte Apsiyon’a olan talep ciddi oranda arttı. Biz de sistemlerimizin kesintisiz çalışması ve gelen talepleri doğru şekilde karşılayabilmek için ekibimize yeni arkadaşlarımızı dahil ettik. Böylece yeni ürün geliştirmeye, hızlı büyümeye ve daha çok kullanıcıya ulaşmaya odaklandık. 2021 yılında da yeni hedeflerimiz ve günün gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda nitelikli insan kaynağı sayımızı artıracağız” dedi.  

“Psikolojik destekten bebek bakımına kadar yanlarında oluyoruz”

Çalışan bağlılığı ve mutluluğuna önem verdiklerini sözlerine ekleyen TÜRK, “Her yıl bağımsız firmalarla gerçekleştirdiğimiz çalışan memnuniyeti anketleri ile arkadaşlarımızın görüşlerini alıyoruz ve bu değerlendirmelere göre aksiyona geçiyoruz. Yine çalışanlarımızla yaptığımız bire bir görüşmelerle alınacak aksiyonları önceliklendiriyoruz. Anket sonuçlarını çalışanlarımızla şeffaf bir şekilde paylaşıyor ve çözüm önerilerini dinliyoruz. Bu sayede insan kaynakları yapımızın şekillendirilmesinde onları aksiyonun bir parçası haline getiriyoruz. Tüm çalışanlarımız ve aile bireyleri için çalışan destek programı iş ortaklığı ile psikolojik destekten hukuki görüş almaya, yeni doğan bebek bakımından tıbbi destek süreçlerine kadar çok geniş kapsamda görüş alabilecekleri bir platform desteği ile onların yanında oluyoruz” diye konuştu.

“Yeni bir Ar-Ge ofisi daha açtık”

Çalışanların mutluluğu ve memnuniyetini merkezde tutarak, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine de destek olduklarını vurgulayan TÜRK, “2020 yılında artan projelerimiz ve iş hacmimizle birlikte ekibimizi büyütmeye öncelik verdik. Büyüme hızımız ve teknoloji yatırımlarımızı artırarak mevcut Ar-Ge alanımızı genişlettik. 50 kişi kapasiteli yeni bir Ar-Ge ofisi daha açarak yazılım projelerimizi geliştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kişisel gelişim eğitimleri yeni yılda da önceliklerimizden biri olacak. Kapsamlı kişisel gelişim eğitimleri ile 2021 yılında da tüm çalışma arkadaşlarımızın gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 

“Üstümüze düşeni yapıyoruz”

TÜRK, şöyle devam etti, “Pandemi etkisinden dolayı birçok sektör maalesef zor süreçlerden geçiyor. Böylesine zorlu bir dönemde istihdama katkı sağlamak bizim için oldukça önemli. Mevcut ve yakında başlayacak tüm projelerimiz için insan kaynağına ihtiyacımız olacağından, pandemi döneminde devam ettiğimiz işe alımlarımıza, 2021'de de devam edeceğiz. Ülkemizin, sektörümüzün ve teknolojinin gelişmesi için Apsiyon olarak üstümüze düşeni yapıyoruz.” 

EN ÇOK OKUNANLAR