USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

20 Nisan 2023 13:49

XKoren Electric, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Alçak gerilim sektöründe enerjinin güvenli bir şekilde kontrolünü, korumasını ve dağıtımını sağlamak amacıyla alçak gerilim devre kesiciler üretimi alanında faaliyet gösteren XKoren Electric, yeni fabrikasında kendi üretimini yapan, testlerini gerçekleştiren aynı zamanda ihracatı ile dünyanın her yanına uzanabilen yeni ürünler geliştirmeyi hedefliyor.

XKoren Electric, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Artan dünya nüfusu ve özellikle enerjinin tüketildiği noktalarda gelişen, farklılaşan teknoloji altyapısından dolayı enerjinin güvenli ve verimli bir şekilde kontrolüne olan ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Diğer taraftan da artan enerji ihtiyacına bağlı olarak enerji kaynakları büyük önem arz ediyor. Fosil yakıtların baskılanması, çevre kirliliğinin en aza indirilmesi, enerjinin güvenilir ve ekonomik olması çabalarıyla günümüzde yenilenebilir enerji oldukça önem kazanıyor. Enerjinin verimli ve doğru kullanılması alanında yüksek kalite ile standartlara uygun ürün ve hizmet geliştirerek öne çıkan firmalardan biri olan XKoren Electric, bu etkenlerden ötürü hem enerji sektöründe yenilenebilir enerjiye dikkat çekiyor hem de çalışma ortamlarından, ürünlerine; çalışma prensiplerinden gelecek planlarına kadar birçok konuda yenilikleri kendilerine ilke ediniyor.

PANDEMİ SÜRECİ ENERJİ ALTYAPISININ ÖNEMİNİ ORTAYA ÇIKARDI

2023 yılında yeni fabrikalarında tamamen yerli sermaye ve yerli üretim ile kendi markalarının enerji kontrol ve koruma ekipmanlarını üretmeye başlayacak olan şirket, artan müşteri potansiyeli ve çeşitliliği ile elektrik enerjisinde koruma ve kontrol sağlayan ürünlerinin çeşitliliğini artırdı ve piyasada üst sıralarda yer almayı başardı.

YENİ FABRİKASININ AÇILIŞI İÇİN GÜN SAYIYOR

Daha fazla insana ve ülkeye ulaşarak bu doğrultuda istihdam yaratabilecek büyük bir ekiple hareket eden XKoren, 2023'te kendi üretimini yapan, testlerini gerçekleştiren aynı zamanda ihracatı ile her yere ulaşabilen, yeni ürünler geliştirebileceği potansiyelde dizayn edilen yeni fabrikasına geçmek için gün sayıyor. Şirketin USGBC tarafından geliştirilen, enerjide ve çevresel tasarımda liderlik anlamına gelen çevre dostu bina sertifikası olan Leed Sertifikalı binası, tamamen yenilenebilir ve akıllı bir sistem üzerine kuruldu. Güneş enerjili paneller ile tasarlandı ve kendi atık suyunu arıtıp dönüştürebilen tasarruf harikası bir bina haline geldi.

Enerji verimliliği kapsamında A plus düzeyinde EKB sertifikasına da sahip akıllı binada; çalışanlar, müşteriler ve ürünler için kaliteden ödün verilmedi. Çalışanlar için sosyal alanlar, ferah çalışma ortamı, üretim için gerekli tüm makineler ve ziyaretçiler için ürünleri yakından gözlemleyebilecekleri showroomlar tasarlandı.

ENERJİDE KONTROL VE KORUMA AYGITLARI ÜRETEN LİDER FİRMALAR ARASINDA OLMAK HEDEFLENİYOR

Alçak gerilim sektöründe enerjinin güvenli bir şekilde kontrolünü, korumasını ve dağıtımını sağlayabilmek için üretim alanında öne çıkan şirket; gelen memnuniyet anketleri, şalt ürünlerine olan yoğun talep ve donanımlı ekibinin altyapısıyla kendi üretimine de hedefler koyup, dünya markası olma yolundaki yolculuğunu başlattı. XKoren, kolay ulaşılabilir konumu ile İstanbul'un, sonrasında da tüm Türkiye ve dünyanın enerji kontrolünde atan kalbi olmayı hedefliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR