USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

08 Aralık 2023 15:39

SMARTIES NEXT! CONFERENCE'ta pazarlama sektörünün geleceği ele alınacak

Pazarlama sektörünün son durumunun ve gelecek beklentilerinin ele alınacağı Smarties Next! Conference, 11 Aralık'ta Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenecek.

SMARTIES NEXT! CONFERENCE'ta pazarlama sektörünün geleceği ele alınacak

Dünya çapında 800'den fazla üyesi olan, marka, ajans, yayıncı ve teknoloji dağıtıcılarını buluşturan MMA TÜRKİYE tarafından düzenlenen, modern pazarlama alanında yaratıcılığın ve yenilikçiliğin konuşulacağı SMARTIES NEXT! CONFERENCE, 11 Aralık 2023 tarihinde Swissotel The Bosphorus'ta yılın en son pazarlama etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinlikte Meta, Snap, Unilever, Mastercard, HyperIn gibi pazarlama dünyasında en çok merak edilen lider şirketlerin, önde gelen yöneticileri ve fikir liderleri 20'den fazla seans ve panelde modern pazarlama konusunu her yönüyle ele alacak.

Fintech ve martech konusuna da detaylı olarak değineceğimiz SMARTIES NEXT!'te, yapay zekanın bankacılık süreçlerinde yarattığı devrim ise Akbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi temsilcilerinin katılacağı panellerde masaya yatırılacak. Mastercard'ın sunacağı 'NEXT! in Personalisation' oturumunda da Mastercard'ın hassas hedefleme için veri ve teknolojiden nasıl yararlandığını öğreneceğiz. NEOHUB ve Netmera ise yapay zekanın martech ve fintech uygulamalarında kullanımını 'NEXT! in AI Shaped Martech & Fintech' oturumunda tartışacak.

ABD'de Interpol ve Birleşmiş Milletler gibi kurumlara danışmanlık veren AI Ethics Lab'ın kurucusu ve yöneticisi Dr. Cansu Canca geleceği sorumlu bir şekilde şekillendirmek için hayati önem taşıyan etik hususları, Unilever DACH Bölgesi Beslenme Grubu Genel Müdürü, FMCG dünyasının parlayan yıldızı Jochanan Senf, yeni teknoloji araçlarının kullanımını ve avantajlarını; yapay zekanın perakende sektöründeki gelişimi ve kendi işlerinde edindiği deneyimleri, Snap DACH Bölgesi Yöneticisi Goetz Trillhaas yapay zeka teknolojilerinin pazarlama kampanyalarını nasıl dönüştürdüğünü, dünyanın birçok ülkesinde AVM'lere yönelik çözümler üreten Hyperln Inc.'in kurucusu Markus Porvari da perakende gayrimenkullerinde kullanılan arttırılmış gerçeklik ve diğer yeni teknolojik çözümleri anlatacak. Türkçe yapay zeka platformu Cypien AI'ın CEO'su Sait Tunç Günbey ve CTO'su Mert Tuna Yılmaz dijital dönüşümde ekonomik ve ekolojik sürdürebilirliği katılımcılar ile paylaşacak.

EN ÇOK OKUNANLAR