USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

03 Eylül 2020 20:34

Sanal ofisler pandemi boyunca kurtarıcı olacak

Endless Group bünyesinde yer alan Endless Office özellikle evden çalışmaya başlayan aynı zamanda kurumsal bir ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere stopajsız, prestijli adreslerde ofis sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sanal ofisler pandemi boyunca kurtarıcı olacak

Yeni tip koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle pek çoğumuz evlerimizden çalışmaya başladık. Yeni çalışma sistemi de gün geçtikçe yaşantımıza entegre olmaya başladı. Artan maliyetler, pandemiyle değişen günlük yaşantımız emlak sektöründe yeni bir trend yarattı. Değişen çalışma sisteminde homeofise geçen kurum ve kişilere özel kurumsal bir çatı altında çeşitlilik gösteren ofis seçenekleri çalışma sisteminize kolaylık sağlayacak. Şehrin merkezinde ofis ayrıcalığı yaşamak isteyenlere Endless Office, eşsiz seçeneklerle çalışma şeklinize bir stil kazandırıyor.Endless Office CEO’su Gökmen Özdemir, “Sanal ofis sektörünün gözle görülür bir şekilde hızla büyüdüğünü söyleyebilirim. 3 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan birçok iş kolunun kurtarıcısı olacağını öngörüyoruz” açıklamasında bulundu.

Sanal Ofis ayrıcalığıyla fiziki bir ofise gitmeksizin vergi levhası üzerinde göstereceğiniz yasal adres, posta, kurye, kargo bildirimi ve takibi, şirketinize özel telefon numarası ve IP adresi, ayda 10 saat toplantı odası kullanımı, 4 ayrı lokasyonda toplantı rezervasyonu opsiyonu ve en önemlisi stopajdan muafiyet gibi avantajları sunan Endless Office çözüm ortağınız olacak. İşinizi kolaylaştıracak Endless Office seçenekleriyle hem konforlu hem kurumsal bir iş hayatı motivasyonunuzu arttıracak.
 

EN ÇOK OKUNANLAR