USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Otomotiv

05 Aralık 2019 16:56

Almanya yollarında 1000'den fazla TEMSA

Otobüsün anavatanı olarak gösterilen Almanya’daki TEMSA markalı otobüs sayısı yeni teslimatlarla her geçen gün artıyor. Avrupa’nın en önemli taşımacılık şirketi olan ve bir süre önce de Türkiye’nin en köklü otobüs firması Kamil Koç’u satın alan Flixbus bünyesinde hizmet veren Kaberich, 20 adet TEMSA LF 12 otobüs yatırımı yaptı. Firma 2020 yılında filosuna 40 TEMSA araç daha katmayı planlıyor. Son dönemde yapılan teslimatlarla birlikte Almanya yollarındaki TEMSA otobüs sayısı 1.000’li sayıların

Almanya yollarında 1000'den fazla TEMSA

Türkiye pazarının lider markası TEMSA, Avrupa’da büyümeye devam ediyor. Otobüsün anavatanı olarak gösterilen ve Avrupa’nın en zor pazarı olarak da bilinen Almanya’da TEMSA yeni teslimatlarla adetlerini büyütüyor. Almanya pazarında 1000’li adetleri geçen TEMSA, Alman otobüs şirketlerinin de gözdesi konumuna gelmiş durumda. Avrupa’nın en önemli taşımacılık şirketi olan ve bir süre önce de Türkiye’nin en köklü otobüs firması Kamil Koç’u satın alan Flixbus bünyesinde hizmet veren Kaberich filosuna 20 adet TEMSA LF 12 otobüs daha kattı.

Flixbus şirketinin taşımacıları arasında yer alan Kaberich, otobüs filosunu TEMSA yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor. Kaberich şirketine 20 adetlik TEMSA LF 12 otobüs teslimatı gerçekleştirildi. Şirketin filosundaki TEMSA otobüs sayısı 25’e ulaştı. Filosunda en çok TEMSA araç bulunan şirket böylece Kaberich oldu. 4 Aralık tarihinde Frankfurt Limburg kasabasında yapılan teslimat törenine Kaberich firma sahibi Thomas Reichwein, TEMSA Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, TEMSA Yurtdışı Satış Müdürü Umut Kamay, TEMSA Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan Ergene ve TEMSA Almanya Satış Yöneticisi Bulkan Karsak katılım sağladı.

20 adet TEMSA otobüs ile tek seferde rekor teslimat

TEMSA Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, yurtdışı otobüs pazarına yönelik yeni yapılanma süreçlerini devam ettirdiklerini belirterek, “Üretimimizin yüzde 80 gibi önemli bir bölümünü Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Avusturya ve İsveç gibi Avrupa’nın gelişmiş ülkelerinin yanı sıra ABD’ye ihraç ediyoruz. Avrupa ve özellikle de Almanya bizim çok önem verdiğimiz bir pazar.Almanya’nın otobüs pazarında var olabilmek orada 1000’li adetlere ulaşan bir marka haline gelebilmek bizim için gurur verici bir nokta. Geldiğimiz başarılı seviyeyi daha da yukarı taşımak öncelikli hedefimiz. Bu noktada en önemli taşımacılık şirketi Flixbus filosunda hizmet veren Kaberich’in yeni yatırımda tercihi TEMSA oldu. 20 adetlik bir teslimat gerçekleştirdik. Bu Almanya’da tek bir seferde yaptığımız en önemli teslimat hatta rekor diyebileceğimiz bir teslimat. Kaberich şirketinin daha önce de 5 adetlik bir TEMSA yatırımı olmuştu. Şu an filosundaki TEMSA otobüs sayısı da 25 adete ulaştı. Kaberich 25 adetlik TEMSA araç parkı ile Almanya’da filosunda en fazla TEMSA otobüs bulunan şirket oldu. 2020 yılında da hem Almanya pazarında hem Avrupa’nın belirli pazarlarında önemli büyümeler elde etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Thomas Reichwein “2020’de TEMSA’dan 40 araç daha alacağız”

İlk TEMSA araçlarını 2005 yılında aldıklarını belirten Kaberich firma sahibi Thomas Reichwein,“model çeşitliliği, satış sonrası hizmet kalitesi ve yedek parçaya ulaşım konularında TEMSA ile son derece rahat bir iş birlikteliğimiz var. TEMSA kalite standartlarını üst seviyeye çıkarıyor ve filomuzun ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede beklentilerimizi karşılıyor. Bundan 14 yıl önce başlayan bu birlikteliğimizi 20 araç daha alarak büyütüyoruz. 2020’de bu sayıyı iki katına çıkararak TEMSA’dan 40 araç alımı daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR