USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

23 Mayıs 2024 15:03

Vakkorama'dan kitapseverlere özel koleksiyon

Vakkorama, eşsiz eserlerden oluşan özel bir koleksiyonu kitapseverlerle buluşturuyor.

Vakkorama'dan kitapseverlere özel koleksiyon

Vakkorama, dünyaca ünlü seçkin yayınevlerinin arasında yer aldığı kitap koleksiyonuyla öne çıkıyor. Vakkorama kitap koleksiyonu, limited edition eserler, araba, motosiklet, seyahat, gastro-bar, fotoğrafçılık, moda-lüks, sanat-sinema, müzik, hobi-spor, dekorasyon-mimari, pop kültür, çocuk ve klasikler gibi geniş seçenekte kategorilerde en özel kitapları bir araya getiriyor.

Koleksiyonda sanat, mimari, tasarım, fotoğraf ve lifestyle kitaplarıyla tanınan dünyaca ünlü yayınevi Taschen, çocuk kitaplarından yetişkinlere kadar geniş yelpazede kitaplar sunan Lannoo Publishers, moda, sanat, tasarım, fotoğrafçılık gibi konulardaki kitaplarıyla ünlü Rizzoli New York, 1923 yılında Viyana'da kurulmuş olup, günümüzde merkezi Londra'da olan ünlü Phaidon gibi seçkin yayınevlerine ait eserler yer alıyor.

Koleksiyonerlerin ilgisini çekecek limitli sayıda üretilen kitaplar arasında Phaidon'un Rihanna: Fenty Koleksiyonunun Arkasındaki Hikâye kitabı, dünyaca ünlü şarkıcı ve iş kadını Rihanna'nın moda dünyasındaki etkileyici yolculuğunu anlatıyor. Kitap, Rihanna'nın Fenty markasının lansmanından itibaren geçen süreci detaylı bir şekilde ele alıyor ve onun moda, müzik ve pop kültüründeki benzersiz etkisini inceliyor. "Rihanna" kitabı, 504 sayfadan oluşuyor ve 1050'den fazla renkli fotoğraf içeriyor. Rihanna'nın modadaki yenilikçi yaklaşımını, Fenty markasını yarattığı dönemi ve modaya getirdiği benzersiz perspektifi detaylarıyla anlatıyor. Kitap ayrıca Rihanna'nın kişisel fotoğrafları, görüşleri ve hayranlarının ona olan etkisini de içeriyor. Koleksiyonda ayrıca Rihanna kitabının Queen Size özel edisyonu da bulunuyor.

Yine dünya çapında sınırlı sayıda üretilen Taschen'in Ferrari kitabı ise, Ferrari'nin efsanevi otomobillerinin tarihini ve markanın yarattığı tutkuyu görsel açıdan zengin bir şekilde anlatıyor. Ferrari hayranları için vazgeçilmez bir kaynak olan bu kitap, markanın yaratıcılığını, tasarımını ve mühendislik yeteneklerini yakından keşfetme fırsatı sunuyor.

Ayrıca, Taschen'in 'The Esther Scroll' adlı kitabı da Vakkorama'nın koleksiyonunda yer alıyor. Bu kitap, dünya çapında ender bulunan ve çok değerli bir el yazması olan "The Esther Scroll" hakkında detaylı bir inceleme sunuyor. Kitap, okuyucuları bu tarihi el yazmasının dünyasına görsel bir yolculuğa çıkarıyor.

Vakkorama'nın kitap koleksiyonunda yer alan özgün eserler, sadece bir kitap olarak değil, aynı zamanda özel ve anlamlı bir hediye olarak da ön plana çıkıyor hem bilgi dolu hem de duygusal seçenekler sunuyor.

Bu ünlü yayınevlerinin eserlerini barındıran Vakkorama, her zevke hitap eden bir kitap seçkisi sunuyor. Müşteriler, müzik tarihine ışık tutan eserlerden, sanat dünyasının derinliklerine dair keşiflere, moda ikonlarının hayatlarından lezzetli gastronomi kitaplarına kadar geniş bir yelpazede seçeneklerle karşılaşıyor.

Moda, sanat ve sporun buluşma noktası Vakkorama, kitap koleksiyonu ile de müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Hem Vakkorama mağazalarında hem de web sitesinde bulunan özel kitap kategorisinde, kitapseverler koleksiyonlarını genişletmeye yeni bir dünyaya adım atmaya davet ediliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR