USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

15 Aralık 2022 13:58

Yıldız Holding, 'Senenin Yıldız Kadınları'nı ödüllendirdi

'Senenin Yıldız Kadınları', Yıldız Holding Kadın Platformu'nun öncülüğünde düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Yıldız Holding, 'Senenin Yıldız Kadınları'nı ödüllendirdi

Yıldız Holding çatısı altındaki kadın çalışanların daha etkin hale getirilmesi ve kadın liderliğinin teşvik edilmesi amacıyla geçen yıl faaliyetlerine başlayan Yıldız Holding Kadın Platformu'nun öncülük ettiği Senenin Yıldız Kadınları etkinliğinde, Yıldız Holding ve şirketlerinde sene boyunca kadınların gelişimine ve fırsat eşitliğine yönelik projeleri hayata geçiren kadın çalışanlar ödüllendirildi.

Yıldız Holding'den yapılan bilgilendirmeye göre, bu projeler arasında, pladis'in Liderlikte Kadın Ağı, Godiva'nın Lady Godiva Girişimi, ŞOK Marketler'in Şok'ta Ben de Varım, Kerevitaş'ın Tarımın Kadın Yıldızları, Bizim Toptan'ın yetenekli kadın işgücünü perakende ve tüketici malları sektörüne çekmek, Yıldız Ventures'ın kadın girişimciliğine yatırım programlarına destek ve Yıldız Holding'in kadın çalışanlarına yönelik kariyer gelişim programları yer aldı.

Senenin Yıldız Kadınları buluşmasında pladis İnsan Kaynakları Başkanı Fulya Fraser, pladis Kurumsal İletişim ve Kurumsal İlişkiler Lideri Anisa Missaghi, GODIVA Kurumsal İletişim Lideri Tara McTeague, ŞOK Marketler Pazarlama Direktörü Nilhan Gülbahçe, Yıldız Holding Türkiye İştirakleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Verda Duysak, Kerevitaş CMO'su Gülizar Öcal, Bizim Toptan Kategori Müdürü Dilek Aygür Tekiner, Yıldız Ventures Yatırım Direktörü Ecem Altıok, Yıldız Holding İşveren Markası, Öğrenme ve Gelişim Müdürü Merve Koyuncu ödüle layık görüldü.

"Yıldız Holding'in kurulduğundan bu yana tüm faaliyetlerinde topluma örnek olmayı amaçlıyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş, Yıldız Holding'in kurulduğundan bu yana tüm faaliyetlerinde topluma örnek olmayı amaçladığını ve özellikle fırsat eşitliği konusunda farkındalık sağlayacak her projeye büyük bir gönüllülükle dahil olduklarını belirtti.

Mutuş, şunları kaydetti:

'Geçtiğimiz yıl Yıldız Holding Kadın Platformu'nun kuruluşunu gerçekleştirmiş ve fırsat eşitliği konusunda daha kurumsal ve organize bir yapı inşa etmiştik. Bugün de Yıldız Holding'de fırsat eşitliği alanında gerçekleştirilen iyi uygulamaları ödüllendirmek adına Senenin Yıldız Kadınları ödül töreninde bir araya geldik. Hayata geçirdikleri örnek proje ve çalışmalarla bizlere ilham veren kadın çalışanlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün aynı zamanda uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız Shine Together sosyal ağını duyurmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu sosyal ağ aracılığı ile Türkiye'de mümkün olduğu kadar bireyi kadınların güçlendirilmesi hakkında bilgilendirmek, herkesin bu alanda bir adım atmasını sağlamak ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak için çalışacağız.'

EN ÇOK OKUNANLAR