USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

14 Temmuz 2023 11:22

"Önceliğimiz kadınlara fırsat tanımak"

Lenovo Türkiye kadın istihdamını yüzde 50'nin üzerine taşıyarak bu alanda teknoloji sektörüne örnek oluyor. Gerek üst düzey yönetici rollerinde gerek teknik ve gerekse farklı her rolde kadınlara fırsat tanımayı önceliklendiren Lenovo, Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi'nde yer alıyor

"Önceliğimiz kadınlara fırsat tanımak"

Lenovo dünyada 180 pazarda müşterilerine satış yapan, 61 pazarda 137 ofisi olan, 82.000 kişinin çalıştığı, Global Fortune 500 listesinde 171'inci sırada bulunan, Boston Consulting Group'un 'Dünyanın En İnovatif 50 Şirketi' listesinde de yer alan, dünyanın önde gelen yüksek teknoloji şirketlerinden biri olarak inovasyona bağlılığı ile ilerliyor.

Herkes için daha akıllı teknoloji gibi iddialı bir vizyonla hareket eden Lenovo, dünyanın en büyük bilgisayar şirketi olma başarısından aldığı güçle, faaliyetlerini sunucu, depolama, mobil cihazlar, çözümler ve hizmetler gibi önemli büyüme alanlarına genişletmeyi sürdürüyor. Bu dönüşüm, Lenovo'nun dünyayı değiştiren inovasyonlarıyla birleşerek, her yerde, herkes için daha kapsayıcı, güvenilir ve sürdürülebilir bir dijital toplum yaratmaya destek olmaya da devam ediyor.

"TÜKETİCİYİ DİNLEYEREK YARATICI ADIMLAR ATIYORUZ"

Lenovo Türkiye Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak, Lenovo'nun sektöründe yarattığı farkı şu sözlerle özetliyor:

"Lenovo Türkiye olarak pazarlama yaklaşımımızda müşteri deneyimini ve ihtiyaçlarını odağımıza alarak fark yaratıyoruz. Değişen trendleri ve tüketici dinamiklerini yakından takip ediyoruz. Pazarlamada tüketiciyi doğru anlamaya gayret etmek ve duygusal bağ kurmak çok önemli. Teknolojik değişimler hız kesmezken, tüketicimizi dinleyerek, yaratıcı ve yenilikçi adımlarla fikir geliştirmek pazarlama yaklaşımımızın temelini oluşturuyor. Aynı şekilde kampanyalarımızda da yaratıcı işlerle ortaya çıkmak bizi heyecanlandırıyor.

Lenovo olarak bizim yaklaşımımızda da esas aldığımız son kullanıcıların ihtiyaçları ve talepleri diyebiliriz. Bir yandan tüm dünyada büyüyen çevre sorunları tüketicileri özellikle Z Kuşağı'ndakileri daha bilinçli ve çevreye duyarlı hale getirerek markayla duygusal bağ kurma ihtiyacını da öne çıkardı. Bu ihtiyacın artması ve kaliteli müşteri deneyimi beklentisi pazarlama yaklaşımında öne çıkan değerler."

Lenovo'nun her yerde, herkes için daha kapsayıcı, güvenilir ve sürdürülebilir bir dijital toplum hedefinin temel unsurlarından biri de cinsiyet eşitliğinin sağlanması. Gerek üst düzey yönetici rollerinde gerek teknik ve gerekse farklı her rolde kadınlara fırsat tanımayı önceliklendiren bir firma olan Lenovo, Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi'nde yer alıyor. Soyak, Lenovo Türkiye de çalışanların yüzde 50'den fazlasını kadınların oluşturduğunu belirtiyor.

"GELECEĞE HAZIRIZ"

Lenovo Türkiye Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak Lenovo'nun önceliğinin tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına cevap ermek olduğunu söylüyor: "Lenovo olarak akıllı teknolojileri barındıran, birçok ihtiyaca cevap veren en yenilikçi ürünleri kullanıcılarımıza sunmaya devam ediyoruz.

Şu anda dünyada hayranlıkla izlediğimiz birçok müzisyen, ressam, dijital içerik yaratıcısı, fotoğrafçı bu konumlarına gelmek için bilgisayarlar ve ileri teknolojilerden destek alıyor. Lenovo olarak inovatif, yenilikçi teknoloji ürünlerimizi geliştirirken önceliğimiz, tüketicinin bu değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve hatta beklentilerinin ötesine geçecek teknolojileri onlara sunmak. Gelecek büyük teknolojik değişimlerle ve yeni açılımlarla geliyor. Bu gelişimlere hazır olmak çok kritik önemde..."

EN ÇOK OKUNANLAR