USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 19:56

Elif Çoban: Fark yaratan kadınlara

İş hayatınıza yön verirken, öncelikle sizi neyin mutlu edeceğini çok iyi bilmeniz gerekiyor. Her şeyi aynı anda mükemmel bir şekilde yapamazsınız. Her şeyi bir anda kazanmanız da mümkün değil. Bu sebeple yapmaktan mutlu olacağınız şeylere odaklanın

Elif Çoban: Fark yaratan kadınlara

Jean Paul Sartre diyor ki; “Her seçiş bir vazgeçiştir.” Hayatta önemli olan tek şey, bir insanın 'ben gerçekten yaşadım' diyebilmesidir. Tüm yaşamım boyunca kariyerime yön verirken yapmaktan daima heyecan duyacağım, beni mutlu edecek alanları arayıp bulmayı kendime düstur edindim.

Okul yaşamımdan iş hayatına kadar azimle çalışmaktan, cesaretle yol almaktan, bilgi ve vizyon edinerek risk almaktan vazgeçmedim. Hayat bana, aslında hiçbir şeyin tesadüf olmadığını da öğretti; bir hedef belirleyip onun için çalıştığınızda, istediğinizi elde etmemeniz için bir sebep yok. Şölen’in en büyük gücü ise ‘aile birliği’… Aile geleneğimizden gelen bir anlayışla, her zaman ‘benim için’ değil, öncelikle ‘ailemiz için, bizim için’ en iyi, en doğru olana yöneliyorum.

Sevgilerimle;

Şölen CEO’su

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR