USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

24 Kasım 2018 17:30

Yabancı yatırımcıya 'Türkiye'ye VIP salondan girme' fırsatı

Temelleri 2015 yılında atılan VIP Turkish Passport, hükumetin hayata geçirdiği yabancı yatırımcı programı sayesinde Türkiye’de 250 bin dolar gayrimenkul yatırımı yapan yabancılara veya 500 bin dolar sermaye ile şirket kuran/satın alan yabancılara Türkiye vatandaşlığı vermesi ile ilgili olarak gelen tüm yatırımcılara danışmanlık hizmeti veriyor.

Yabancı yatırımcıya 'Türkiye'ye VIP salondan girme' fırsatı

VIP Turkish Pass, İkamet izni, (oturma izni) Yabancı sermayeli şirket kuruluşu, çalışma izni, resmi muhasebe, bordro, Türk iş hukuku ve Türk vatandaşlığı gibi başlıca konularda tam profesyonel yetkinlik ile hizmet verebilen, TSE (Hizmet Yeterlilik) belgeli, DUNS ve NSPA gibi uluslararası saygınlığı olan kuruluşlara üye bir Türk danışmanlık firması olarak varlığını sürdürüyor.

VIP Turkish Pass CEO'su Akın Atalay, 17. MÜSİAD EXPO'da yaptığı açıklamada "VIP Turkish Passport’un ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Bugüne kadar 1200 ün üzerinde kurumsal, 1500 ü aşkın bireysel müşteriye hizmet verdik. Müşterilerimize üstün teknoloji ile yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunduk. Markamızın değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükselttik, daha büyük hedeflerimiz var. TÜSİAD ve MÜSİAD gibi iş dünyasının STK'larına ilk kez kurumsal olarak danışmanlık veren şirketiz. Türkiye'ye yatırım yapmak isteyenlere A'dan Z'ye tüm işlemleri gerçekleştirmenin yanında 'Türkiye'ye VIP salondan giriş yapın' mottosu ile önemli fırsatlar sunuyoruz" dedi

EN ÇOK OKUNANLAR