USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

12 Haziran 2023 17:04

Tolyap YKB Tolga Yavuz: "Güvenilir ve huzurlu projelere imza atmaktayız"

Tolyap Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yavuz, hayata geçirdikleri projelerde orman dokusuna uygun ferah ve yeşil binalar inşa ettiklerine dikkat çekti.

Tolyap YKB Tolga Yavuz: "Güvenilir ve huzurlu projelere imza atmaktayız"

İstanbul merkezli inşaat firması Tolyap İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yavuz, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yeni projeleri Levent Koru Evleri'nde doğal yaşam alanları yaratmaya özen gösterdiklerini belirten Yavuz, aynı amanda kullanılan malzemelerin de doğal olmasını önemsediklerini ve orman dokusuna uygun ferah ve yeşil binalar inşa ettiklerinin altını çizdi.

Levent Koru Evleri projesinde geri dönüşüm ve güneş enerji kullanımının da tercih edildiğini belirten Yavuz, "Geri dönüşüm ve güneş enerji kullanımını da bu projeye dahil ettik. Şehrin en gözde lokasyonlarında butik ve marka bir konut sağlamak Tolyap'ın önemli vizyonlarından biri" ifadelerini kullandı.

"DEPREM YÖNETMELİKLERİNİ HARFİYEN UYGULAMAKTAYIZ"

İstanbul'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Tolyap Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Yavuz, "Ülkemiz yakın zamanda tarihin en büyük deprem felaketlerinden birini yaşadı ve halk olarak bu bizi son derece olumsuz etkiledi. Bu bize kentsel dönüşüm ve güvenilir yapıların önemini de bir kez daha göstermiş oldu. Kentsel dönüşümün ülke genelinde hızlıca yayılmasını sektörden biri ve bir vatandaş olarak temenni etmekteyim. Kentsel dönüşümde olan yapı sayısı çok fazla ve yenilenmeyi bekleyen de çok sayıda yapı var. İnşaası süren projemiz Levent Koru Evleri de bu süreçte olan konutlardan. Zaten üç senedir bu lokasyonda proje gerçekleştirmekteydik. Uzun yıllar boyunca da bu lokasyonda aynı projelere devam edeceğiz. Deprem yönetmeliklerini harfiyen uygulamaktayız ve güvenilir, huzurlu projelere imza atmaktayız" şeklinde konuştu.

Yurt dışı yatırımlarını da değerlendiren Yavuz, "Türkiye'nin haricinde ulusal ve uluslararası da birçok yatırımımız olacak. Örneğin Miami'de villa projesi için son aşamalara geldik ve yine Dubai, Londra gibi şehirler için de görüşmelerimiz olacak" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR