USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

05 Haziran 2017 15:59

Başakşehir, Nidakule Kayaşehir Ofis’le yatırım merkezi oluyor

Avrupa Yakası'nın yatırım merkezi olan Başakşehir’de yer alan LEED sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve emlak konut güvencesiyle ön satışa başladı

Başakşehir, Nidakule Kayaşehir Ofis’le yatırım merkezi oluyor

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO güvencesi ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markası Tahincioğlu imzasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen lüks konut projesi Nidapark Kayaşehir'in içerisinde konumlandırılan tek A+ projesi Nidakule Kayaşehir, farklı yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanan Kayaşehir’de yer alan Nidakule Kayaşehir, çevresindeki resmi kurumların yanı sıra Sağlık Kent, Kent Park, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı, metro ve tramvay hatlarına yakınlığı ile de önemli bir konumda yer alıyor. Tahincioğlu’nun iş yaşamına değer katan ve A+ standartlarında ofis projelerinden biri olan Nidakule Kayaşehir 26 kattan oluşuyor. Her katında 8 ayrı bağımsız bölüm bulunan ofis katları, modüler sistemde olup 90, 124, 430 ve 860 metrekare seçenekleri ile müşterilere sunuluyor. Sosyal ve teknik imkanları ile de ön plana çıkan Nidakule Kayaşehir’de fiyatlar 5 bin TL/metrekare + KDV’den başlayıp 60 aya sıfır vade farkı avantajları ile ön satışa sunuluyor. 

 

ÜÇÜNCÜ PALLADIUM AVM KAYAŞEHİR’E GELİYOR

Tahincioğlu, başarılı AVM projesi Palladium’u İstanbul Ataşehir ve Antakya’dan sonra üçüncü yatırımı olarak Kayaşehir’e de getiriyor. Palladium AVM Kayaşehir, Kayaşehir’in ilk ve tek A+ ofis projesinin yatırım gücünü daha da artırıyor. Özellikle çalışan kesimin mesai saatleri dışında sosyalleşmek ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir cazibe noktası olacak olan Palladium AVM Kayaşehir; dünyaca ünlü restoranları, mağazaları, eğlence alanları ve market fonksiyonlarını içeren bölümleriyle Nidakule Kayaşehir ofis projesine değer katacak.


 
LEED KRİTERLERİNE UYGUN PROJELENDİRİLDİ

LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidakule Kayaşehir Ofis, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor. Tahincioğlu, tüm süreç ve prosedürleri göz önünde bulundurarak Nidakule Kayaşehir Ofis projesiyle İstanbul’a yakışır, çevre dostu, ayrıcalıklı ve nitelikli bir projeyi daha hayata geçirmeyi hedefliyor. 

 

YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Önümüzdeki 2 yılda 10 milyar TL’lik 5 projeye imza atmayı hedefleyen Tahincioğlu, bu yılın ilk üç ayında Emlak GYO’nun başlattığı kampanyaların da katkısıyla 900 milyon TL’lik satış gerçekleştirdi. Tahincioğlu, Nidapark A.Ş. ile de Bağdat Caddesi ve çevresinde yer alan 12 kentsel dönüşüm projesiyle de dikkat çekiyor.

EN ÇOK OKUNANLAR