USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

25 Ocak 2021 13:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi

Demokrasilerde muhalefetin alternatif programları, projeleri, vizyonuyla iktidarı ateşleyen, daha çok çalışmaya sevk eden bir misyona sahip olduğunu belirten Erdoğan, "Türkiye'de bırakın böyle derinlikli bir misyonu, sadece ülkenin ve milletin temel meselelerinde yerli ve milli duruş sergileyen bir ana muhalefeti bile arar olduk. İnşallah 2023 seçimleri AK Parti için hizmet ve eser siyasetini daha üst aşamaya çıkarma fırsatı yanında ülkemizin gerçek bir ana muhalefete sahip olmasına da vesile olacaktır. Rabbimden bu kadroya büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa şerefini bahşetmesini niyaz ediyorum. Bunun için hep beraber gece gündüz çalışacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." müjdesini verdi.

Erdoğan, bugün konut teslim törenleri için geçen yıl depremin meydana geldiği Elazığ'a gideceğini belirterek, "AK Parti iktidarının, şu andaki hükümetimizin ne denli işinde sabitkadem olduğunu ne denli işlerini süratle yerine getirdiğini, aç açık kimseyi bırakmadığını işte bununla ispat ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından Denizli, Mersin, Uşak'ta kongrelerin düzenlendiği salonlara ayrı ayrı bağlandı.

Bu bağlantılardaki konuşmasında da ana kademe, kadın ve gençlik kollarının ayağa kalkmasını isteyerek salondakileri selamlayan Erdoğan, yeni görev alanlara "hayırlı olsun" dileğinde bulunarak başarılar diledi. Söz alan il başkanları da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

EN ÇOK OKUNANLAR