USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

07 Mart 2019 19:29

e-ödeme alanında yeni oyuncu, Payten

Asseco Grup şirketlerinden Asseco South Eastern Europe (ASEE), bünyesindeki e-ödeme çözümlerini Payten adı altında şirketleştirdi ve Türkiye ayağının tanıtımını gerçekleştirdi.

e-ödeme alanında yeni oyuncu, Payten

Programda ASEE Grup Başkanı ve CEO’su Piotr Jelenski, ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas ve Payten Türkiye Genel Müdürü Burak Kutlu, yeni oluşum ile ilgili önemli bilgiler verdi. e-ödeme, ATM ve POS çözümleri sunan ödeme iş birimini Payten ismiyle şirketleştirme kararını grup seviyesinde aldıklarını belirten ASEE Grup Başkanı ve CEO'su Piotr Jelenski, "Asseco olarak bankacılık, ödeme ve sistem entegrasyonu olmak üzere 3 iş kolunda faaliyet gösteriyorduk. Bu kararı, ödeme sektöründeki dinamiklere daha iyi cevap vermek ve konumuzda uzmanlaşmak için aldık" dedi.

Türkiye’de ilklere imza attıklarına değinen ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas, “Bankacılık ve sistem entegrasyonu çözümleriyle Türkiye, SEE ve MENA bölgelerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye’de geniş bir çözüm yelpazemiz var. Özellikle kurumsal sahtekarlık önleme, suistimal ile mücadele, kara para aklamayı önleme, leasing, varlık & gider yönetimi, çağrı & iletişim merkezi çözümleri ve uygulama performans yönetiminde öne çıkıyoruz" dedi.  Payten Türkiye Genel Müdürü Burak Kutlu, “Türkiye ve SEE bölgesinde, 25 bankada Nestpay e-ödeme platformu, 25 bini aşkın üye işyerinde Merchant Safe Unipay kart saklama çözümü ve ödeme geçidi çalışıyor. BDDK lisanslı Paratika sanal POS ile de tek entegrasyon ile üye iş yerlerinin ödeme almasını sağlıyoruz” dedi. 

EN ÇOK OKUNANLAR