USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

01 Haziran 2022 15:18

TATİL KEYFİNİ 4 MEVSİM YAŞATACAK

KempInskI Hotel Barbaros Bay Bodrum; GASTRONOMİDEN WELLNESS'A, SPOR ETKİNLİKLERİNDEN KİŞİSEL GELİŞİME KADAR FARKLI İLGİ ALANLARINA HİTAP EDEN ETKİNLİKLERLE 12 AYA YAYILACAK BİR TATİL DENEYİMİ İNŞA EDİYOR

TATİL KEYFİNİ 4 MEVSİM YAŞATACAK

Pandemi dönemi, kişiye özel hizmet deneyimini çok daha farklı bir boyuta taşıdı. Bu deneyimi en başarılı şekilde kurgulayan sektörlerin başında ise turizm geliyor. Bireysel dokunuşlar, ekip ruhu ve kaliteli hizmet vizyonu, konaklama sürecinde büyük bir fark yaratıyor. Gökova Körfezi girişinde konumlanan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'un yeni genel müdürü Mehmet Ferman Doğan ile tanışmak ve gelecek hedeflerini öğrenmek için Platin Dergisi olarak davet edildiğimiz iki günlük etkinlikte, bir konuğun küçücük detaylarla nasıl mutlu edilebileceğini bizzat deneyimledik. 1412 numaralı odaya girer girmez, masada yer alan şu notla karşılandım: "Sayın Akgün, huzur kokan bir gün olsun. Deniz gibi, çiçek gibi, kahve gibi..." Kat görevlisi Büşra Hanım tarafından yazılan bu notun, yüzümde yarattığı tebessümü kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum.

Mehmet Ferman DOĞAN

KempInskI Hotel Barbaros Bay Bodrum genel müdürü

GLOBAL BİR DENEYİME SAHİP

İngiltere Wolverhampton Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olsa da kariyerine turizm sektöründe devam eden Mehmet Ferman Doğan; Hilton, Marriot, Hyatt Regency gibi zincir markaların İngiltere, Rusya ve Orta Doğu'daki otellerinde üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük yapmış bir isim... Global vizyonunu Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'a taşıyan Doğan, kurduğu ekiple 12 ay yaşayan ve hedef kitlesine farklı deneyimler sunan bir otel olma hedefiyle ilerliyor.

YAZ SEZONUNUN YENİ SÜRPRİZLERİ

Tümü panoramik deniz manzarasına sahip, 24'ü süit olmak üzere 173 odaya sahip olan otel, bu sene dünyada 125'inci yılını kutlayan Kempinski markasını Bodrum'da temsil ediyor. Yaz sezonunda konuklara yeni sürprizlerinin olacağını belirten Doğan; "Sicilya'nın Ragusa kentinde bulunan iki Michelin yıldızlı restoranın şefi Ciccio Sultano'nun yöneteceği ve Güney İtalya mutfağının en özel lezzetlerinin sunulacağı Mammadrau Restaurant, yaz sezonunun önemli yeniliklerinden biri... Asya-Pasifik mutfağının egzotik tatlarına yaratıcı bir yorum getiren Saigon Restaurant ile de iddialıyız. Ege mutfağının en özel lezzetlerini sunan Barbarossa Beach Restaurant'ımız, modern yorumuyla misafirlerini Türk mutfağında gastronomik bir yolculuğa çıkaran Olives Restaurant'ımız ve vegan barlarımız ile hedef kitlemizi farklı lezzetlerle buluşturacağız. Tekne ile gelmek isteyen misafirlerimiz için ise 6-7 adet teknenin konumlanacağı marinamız bulunuyor. Marinamızda demirleyen teknelere outside catering hizmeti de veriyoruz. Bodrum Karaova'da yer alan Barbaros Farm ile temiz gıda üretme, organik beslenme ve sürdürülebilir bir geleceği destekliyoruz. 5 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren Sanitas SPA ise wellness kavramını tam anlamıyla karşılıyor. Barbaros Koyu'ndaki Kempinski Rezidansları ve Bodrum Yalı mevkiinde 100 milyon dolarlık bir yatırımla yaşama kapılarını açan Barbaros Reserve-Bodrum Residences olmak üzere toplam 78 rezidans ile hedef kitlemize Kempinski servis kalitesi ile bütünleşen seçkin ve özel bir yaşam alanı sunuyoruz" diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR