USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

22 Şubat 2023 12:50

Yemeksepeti'nin depremzedeler için kurduğu 'Yardım Mutfağı' büyüyor

Yemeksepeti'nin Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik başlattığı askıda yemek projesi 'Yardım Mutfağı', yeni katılan iş ortaklarıyla genişliyor.

Yemeksepeti'nin depremzedeler için kurduğu 'Yardım Mutfağı' büyüyor

Yemeksepeti, deprem bölgesi için hayata geçirdiği desteklere ek olarak, Kızılay koordinasyonunda 'Yardım Mutfağı' adını verdiği askıda yemek projesini devreye aldı.

Yemeksepeti kullanıcılarının 'Yardım Mutfağı' bölümünden öğünlük Kızılay yemek menülerini veya yeni eklenen iş ortaklarının özel menülerini satın alarak depremzedelere sağladığı bu bağışlar, Kızılay'ın belirlediği ihtiyaç noktalarında depremzedelere ulaşıyor.

İŞ ORTAKLARI DAHİL OLDU

Ticari bir amaç güdülmeksizin hayata geçirilen 'Yardım Mutfağı' kampanyasına son olarak restoran zincirleri de katıldı. Deprem bölgelerine odaklı askıda yemek projesine katılan iş ortakları Bülent Börekçilik, Domino's, Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, Pasaport Pizza ve Terra Pizza oldu.

Tüm Türkiye'den Yemeksepeti kullanıcıları, dayanışmaya katkıda bulunmak için "Yardım Mutfağı"ndan kolayca sipariş verebiliyor.

ÖĞÜNLÜK KIZILAY MENÜLERİ DE DEVAM EDİYOR

'Yardım Mutfağı'nda zincir restoranların yanı sıra kullanıcılar, diledikleri takdirde Kızılay'ın öğünlük yemek menülerinden de alarak afetzedelere destek olabiliyor.

'Yardım Mutfağı'nda sunulan tüm yemek menülerinin deprem bölgesindeki dağıtımı, Kızılay koordinasyonunda gerçekleştiriliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR