USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

15 Nisan 2024 13:10

Bosphorus Lounge'ta sağlıklı yiyecek ve içecek deneyimi sunuluyor

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, misafirlerini sağlıklı beslenme konusunda benzersiz lezzetlerin buluştuğu bir deneyime davet ediyor. Bosphorus Lounge'ta nefes kesen manzarasıyla ünlü İstanbul Boğazı kıyısında, tazelik ve keyif arayanlar için sağlıklı menü seçenekleri sunuluyor.

Bosphorus Lounge'ta sağlıklı yiyecek ve içecek deneyimi sunuluyor

Misafirlerine İstanbul'u zarif bir gerdanlık gibi saran Boğaz'ın göz alıcı maviliğini, Asya'nın zümrüt yeşilini eşsiz bir manzara ile sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, kentin lüks buluşma noktalarından biri olan Bosphorus Lounge için oluşturulan yeni sağlıklı menüsüyle, seçkin tatları bir araya getirirken, lezzet arayışında olanlara da farklı alternatifler sunuyor.

Menüdeki lezzetler arasında sağlıklı atıştırmalıklardan başlayarak ana yemeklere ve tatlılara kadar geniş bir yelpaze yer alıyor. Atıştırmalıklar arasında Kaju kremasıyla sunulan ev yapımı sebze cipsi bulunurken, ana yemeklerde tam tahıllı ekşi mayalı ekmek, maş fasulyesi filizi, nohut filizi, mercimek filizi, avokado, poşe yumurta ile sunulan Avokado & Mikro Herküller dikkat çekiyor. Tercihini proteinden yana kullanmak isteyenler içinse yeşil salata ve kapari ile birlikte sunulan Beyaz Omlet ve Füme Somon ideal görünüyor. Taze kırmızı meyvelerle hazırlanan raw Cheesecake, Antep fıstıklı çikolata bar ve böğürtlen tatlı seçenekleri olarak dikkat çekiyor.

Bu zindelik veren menüye eşlik eden sağlıklı içecekler arasında ise premium matcha, badem sütü ve agave'nin lezzetli karışımı Matcha Latte, badem sütü, zerdeçal, zencefil ve tarçının egzotik karışımı olan Golden Turmeric Latte sıcak alternatifler arasında yer alıyor. Premium matcha, Hindistan Cevizi sütü ve agave'den oluşan Hindistan Cevizli Matcha Latte, Hindistan Cevizi şekeriyle ikram edilen hibiskus, ananas ve arındırıcı limon otu notalarıyla harmanlanmış moringa çayı ise soğuk seçenekler arasında bulunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'un uzman şefleri tarafından özenle hazırlanan, tazelik ve kalitesiyle öne çıkan bu lezzetli menü, sağlıklı yaşam tarzını benimseyen seçkin misafirler için mükemmel bir alternatif sunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR