USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

17 Nisan 2019 19:24

İş dünyasının yıldızları Corporate Stars Zirve 2019’da buluştu

Türkiye’nin en çok etkinlik üreten lider markaları ile seyahat ve etkinlik sektörünün büyük buluşması Corporate Stars 2019, 105 kurumsal markadan 300’e yakın temsilcinin katılımıyla Antalya Rixos Sungate Otel’de başladı. 18 Nisan’a kadar sürecek olan Corporate Stars 2019’un söyleşi ve panellere ayrılan Zirve kısmı ise Türkiye'nin ünlü markalarının temsilcilerini ve sanat dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.

İş dünyasının yıldızları Corporate Stars Zirve 2019’da buluştu

Corporate Stars Zirve 2019; Q Event Yönetici Ortağı Tuncay Nural, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve Corporate Stars Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy’un konuşmaları ile başladı.

Corporate Stars 2019 Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, Corporate Stars'ı, 'Zihinleri doyurmak' olarak tanımladı. Ersoy, "Burada konuşmacılarımız ve tanınmış isimlerin panelleri olacak. Firmaların birbiriyle ve servis sağlayıcılarla tanışmalarını ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak öncelikli hedefimiz. Sektör temsilcileri burada satın alma temsilcileriyle bir araya gelecek. Deneyimler paylaşılacak. Yükselen trendler, yeni nesil pazarlama akımları, kişilerin başarı hikayeleri, alanın duayen isimleri ve Türkiye'nin önde gelen markalarının temsilcileri tarafından konuşulacak. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, bilim, teknoloji, gastronomi, tüketim, yeni nesil müşteri, oyun, sosyal sorumluluk konularında projelerini, çalışmalarını paylaşacak. Bu paylaşımlar sonunda birçok sektör temsilcisi kendi alanlarında uzman kişilerle bir araya gelecek. Bu ilk zirvemiz devamını da getireceğiz." dedi.

Dikkat çeken başlıklar ve zengin içerikler, konunun uzmanlarından Corporate Stars Zirve 2019’da işlendi.

Uluslararası forum, zirve etkinlikleri alanındaki tecrübesiyle Q Event, Türkiye’nin en çok etkinlik üreten markalarını 16 Nisan’da ses getirecek bir iş zirvesinde buluşturdu.

Zirve Kapsamında, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile; ‘Huzur, Barış ve Bilime Tahsis Edilen Kıta: Antarktika’ , ‘Üstel Teknoloji Üstel İnsanlık’ , ‘Deneyim Mimarisi’, ‘3.Nesil Kahve Salgını; Dönüşen Tüketici ve Tüketim Ahlakı’, ‘Adamdan İnsana’, ‘İyiliği Yansıt’, ‘Geleceğin Çalışma Hayatı’, ‘Yüksek Performansta Farkındalık’, ‘Yeni Nesil Müşteri Deneyimi’, ‘Tasarım Oyunu’, ‘Gastro Felsefe’, ‘Sosyal Sorumluluk ile Toplumsal Farkındalık Bilinci’, ‘Kaliteli Yaşam’ ve ‘Kültürün İş Hayatına Yansıması’ başlıkları işlendi.

Türkiye’de alanında ilk olarak başlayan ve yeni bir buluşma platformu yaratan zirvede, uzman isimlerden dinlenilen konular katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Corporate Stars Zirve 2019, Meltem Acar Yücesoy’un moderatörlüğünde, birbirinden zengin içerikleriyle gerçekleşen panel ve söyleşiler ile dikkat çekti. Türkiye’nin önde gelen isimlerinin ağırlandığı Zirve boyunca; Türkiye’nin Antarktika’ya Bilim Üssü Kurulması çalışma grubunun Koordinatörü, İTÜ Öğretim Üyesi Yüksel Demir, Kagider Başkanı Sanem Oktar, İTÜ Öğretim Üyesi Yüksel Demir, FinReachGmbH Yönetici Ortağı Taner Akçok, Reengen CEO’su Şahin Çağlayan, Labrys Consulting Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Günal, Biletix CEO’su Kemal Erdine, Merlin Entertainment Legoland, Madame Tussauds, Sea Life Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, Akademisyen Prof. Dr. Emre Toros, İş ve Kültürel İnovasyon Tasarımcısı Canay Atalay, İsfanbul Tema Park Direktörü Tankut Tonger, Accenture Interactive Oyunlaştırma Yöneticisi Olcayto Cengiz, Gastro Felsefe akımının önderi Ayhan Cöner, sosyal medyada Squatgirl kullanıcı adıyla geniş kitlelere ulaşan Doris Hofer, Joint Idea Kurucu Ortağı Eda Çarmıklı ve Marcus Lehto, PwC Türkiye İnsan Yönetimi & Organizasyon Direktörü Mert Emcan ve Holistik Yaşam Uzmanı Enerji Terapisti Yeliz Rüzgar konuşmacı olarak yer aldı.

Yıldız isimlerle sosyal aktiviteler zirveye renk kattı

Zirvede gerçekleşen söyleşi ve panellerin yanı sıra düzenlenen sosyal aktivite ve eğlenceli içerikler de katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Zirve oturumlarının gecesinde ünlü yönetmen, senarist, oyuncu ve donanımı ile hikâye anlatıcılığında çığır açan Ezel Akay ‘’Ateş Başı Buluşmaları’’nda Corporate Stars Zirve 2019 katılımcılarını özel bir gecede buluşturdu.

Türkiye’nin dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven zirve kapsamında Mobil Fotoğrafçılık Workshop çalışmasıyla Antalya kültür rotası üstünde fotoğraf çekim tekniklerini Corporate Stars Zirve 2019 katılımcılarına uygulamalı olarak anlattı.

Türkiye’nin en çok ses getiren sosyal sorumluluk projeleri Corporate Stars Zirve 2019’da konuşuldu. AHBAP’ın kurucusu Türk Rock Müziği’nin sevilen ismi Haluk Levent AHBAP’ı anlattı. Haluk Levent Seslendirdiği parçalarla da, katılımcılara güzel bir sürpriz yaparak oturuma renk kattı.

Corporate Stars Zirve 2019 da projeleriyle öne çıkan sivil toplum kuruluşları; toplumsal farkındalık bilincinin oluşması için yürüttükleri gönüllü çalışmaları ve yola çıkış hikâyelerini anlattı. Sosyal Sorumluluk konusunda başarılı işlere imza atan, Oyuncak Kardeşliği’nden Ümit Kavak, Onaranlar Kulübü’nden Doğukan Güngör, Adım Adım eş kurucusu Renay Onur ve AHBAP’ın kurucusu Türk Rock Müziğinin sevilen ismi Haluk Levent insan olma sorumluluğunun bilinciyle başlattıkları iyilik hareketleri hakkında bilgi verdiler.

Son yıllarda sosyal medya üzerinden tüm Türkiye’ye yayılarak 7’den 70’e ihtiyaç sahibi herkesin yüreklerine dokunan AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent’in Corporate Stars Zirve 2019 Sahnesi’ne şarkılarıyla çıkması ise tüm katılımcılara sürpriz oldu.

EN ÇOK OKUNANLAR