USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

12 Ekim 2022 13:14

QUALITA, kişiselleştirilmiş tatil programları ile hizmete başlıyor

Agr Tur seyahat acentesi ve Japon merkezli tur operatörü HIS Travel ortaklığı ile faaliyete geçen QUALITA seyahat acentasının marka lansmanı İstanbul'da yapıldı. Şirket, kişiselleştirilmiş tatil programları ile turizme yeni bir bakış açısı getirecek.

QUALITA, kişiselleştirilmiş tatil programları ile hizmete başlıyor

QUALITA, misafirlerden gelen özel taleplere göre şekillenen kişiye özel seyahat planlamaları, farklı öneriler, çeşitli destinasyonlar, bilinen destinasyonlara farklı bakış açıları, her detayı ile VIP seyahat deneyimleri, isteklere göre uyarlanan yeni programları bir araya getiriyor. Turizme yeni bir nefes, yeni bir bakış açısı getirmek amacı ile; alanında uzman Agr Tur seyahat acentesi ve dünyaca ünlü Japon merkezli tur operatörü HIS Travel ortaklığı ile faaliyete geçen QUALITA seyahat acentasının 16 Ağustos 2022 Salı günü Six Senses Kocataş Mansions Otel'de lansman organizasyonu gerçekleşti. Misafirlerden gelen özel taleplere göre şekillenen kişiye özel seyahat planlamaları, farklı öneriler ve destinasyonlar, bilinen destinasyonlara farklı bakış açıları, her detayı ile VIP seyahat deneyimleri, isteklere göre uyarlanan yeni programlar hepsi QUALITA ile yeniden hayat bulacak.

"Bakış açımızla sektöre yeni bir soluk getireceğiz"

AGR Tur-HIS Travel iş birliğine ilişkin tanıtım programında konuşan AGR Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Ağırman, dünyanın bilinmeyen bir köşesinde farklı kültürleri keşfedebileceğiniz heyecan verici turlardan, eşsiz manzaraları ile egzotik adalar programlarına, macera ve doğa turlarından safariler ve romantik balayı organizasyonlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet vereceklerini söyledi. Dünyaca ünlü bir acente ile kurdukları iş birliği dolayısıyla gururlu olduklarını söyleyen Ağırman, QUALITA'nın sektöre yeni bir soluk getireceğini vurguladı. Ağırman, "Tüm detayları sizin için planlanmış özel ve benzersiz seyahat programlarımız, profesyonel ve konusunda uzman kadrolarımız müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için hazır" diye konuştu. QUALITA, profesyonel ve konusunda uzman kadrosu ile en iyi hizmeti vermek için yeni bir heyecanla misafirlerini bekliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR