USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

24 Ağustos 2023 11:27

Maxx Royal Kemer Resort, yenilenen restoranlarıyla enfes lezzetler sunuyor

'Her zaman kendini ileriye taşı' ilkesiyle hareket eden Maxx Royal Kemer Resort'ta yenilenen restoranlar, bambaşka bir yolculuğun kapılarını açıyor.

Maxx Royal Kemer Resort, yenilenen restoranlarıyla enfes lezzetler sunuyor

Maxx Royal Kemer Resort'un tadı damakta kalan lezzetler sunan restoranları yenilendi. Uzman şeflerin elinden çıkan lezzetler ile Maxx Royal Kemer Resort, unutulmaz tatiller kılmayı hedefliyor.

GEÇMİŞTEN GELECEĞE LEZZET YOLCULUĞU...

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve binlerce yıllık geçmişi olan ülkemizin kültür zenginliği, mutfağını da değerli kılıyor. Derin köklere sahip olan Türk mutfağında, damak tadımızı da şekillendiren eşsiz lezzetler bulunuyor. Geleneklerden vazgeçmeyerek özgün olmayı hedefleyen Maxx Royal Kemer Resort, Türkiye'nin her bölgesindeki ünlü lezzetleri, farklı pişirme teknikleriyle Baharaat Restaurant'ta bir araya getiriyor. Türk mutfağından lezzetler sunan restoran, yenilenen yüzüyle geleneklere saygı duyarken, özgünlüğü yakalıyor ve Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstermeyi amaçlıyor.

EN İYİ DENİZ MAHSULLERİNE YER VERİYOR

Marsea Restaurant'ın vizyonu, Türkiye'yi çevreleyen denizlerden elde edilen taze deniz mahsulleri ile geliştirildi. Her şeyin en iyisini bulmayı ilke edinen anlayışla özenle seçilen deniz mahsulleri özel işlemlerden geçirilerek ağız sulandıran lezzetlere dönüştürülüyor. Taptaze lezzetler, Ege'ye özgü tekniklerle hazırlanarak geleneksel tatlar kazanıyor, şeflerin yenilikçi dokunuşlarıyla özgünleşiyor. Denizden sofranıza uzanan mükemmeliyetçi adımların sonunda benzersiz lezzetler doğuyor.

AKDENİZ MUTFAĞININ EN LEZZETLİ HALİ SOFRALARDA

Medigusto Restaurant; Fas, Yunan, Türk ve İtalyan mutfaklarının en seçkin yemeklerini bir araya getiriyor ve sizi Akdeniz'e özgü tatlar arasında bir yolculuğa çıkarıyor. Yenilenen vizyon ve konseptle birlikte, yemeklerin hazırlık aşamasında en taze ürünler ve mevsiminde üretilen mahsuller kullanılıyor. Sadelikten güç alan konseptte zengin tatlar ön plana çıkıyor.

GÜNÜN HER SAATİNDE BULABİLECEK LEZZETLER

Tatilin keyif veren akışında yemek saatleri farklılık gösterebiliyor. Maxx Royal Kemer, bu konuda da size ayrıcalığı ve rahatlığı yaşatıyor. Twenty 4'da dilediğiniz zaman, dilediğiniz lezzete ulaşabilirsiniz. 24 saat hizmet veren bu lezzet durağında, dünya mutfaklarının seçkin yemeklerini özel içeceklerle deneyimleyebilirsiniz.

BİRBİRİNE ZIT TATLARIN MÜKEMMEL BİRLİKTELİĞİ...

Zıt tatların uyumuyla sıra dışı ve şaşırtıcı lezzetler sunan Japon mutfağı, Otaku Restaurant'ta fine dining mükemmeliyetiyle buluşuyor. Acı, tatlı, ekşi ve tuzlu tatları harmanlayarak tüm tat alma duyunuzu uyandıran restoran, zengin menüsüyle sizi yeni lezzet keşiflerine sürüklüyor. Uzak Doğulu şeflerin, Teppanyaki şovları ile hünerlerini sergilediği restoranda yemek deneyiminiz eğlence ve keyfe dönüşecek.

EN ÇOK OKUNANLAR