USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

23 Kasım 2023 12:01

Etsgroup, yeni markası The Norm Hotels ile yeni iş modeline imza atıyor

30 yılı aşkın bir süredir turizm sektöründe hizmet veren Etsgroup; Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels ile başarısını kanıtladığı otelcilik alanında, The Norm Hotels ile yepyeni bir iş modelini sektöre kazandırıyor.

Etsgroup, yeni markası The Norm Hotels ile yeni iş modeline imza atıyor

Etstur markası ile 1991 yılında turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Etsgroup, yenilikçi ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla kurulduğu günden beri tatil ve seyahat standartlarına yön veriyor.

2017 yılından beri turizm ve konaklama sektöründe hizmet ihracatı şampiyonu olan Etsgroup, otelcilik hizmetlerinde yaptığı yatırımlarla Türkiye'de zincir otelcilik alanında birçok yeniliğe imza attı. Hayata geçirdiği markaları ile konaklama sektöründe dünya çapında bilinirliğe sahip olan Etsgroup, bugüne kadar Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels markaları ile sadece kendi mülkiyetinde olan tesisleri işletiyordu. Şirket şimdi de yeni bir iş modelinde hizmet vereceği 3. otelcilik markası The Norm Hotels ile sektörde normları belirlemeye devam ediyor.

OTEL İŞLETMECİLİĞİ HİZMETİ

Grubun yeni iştiraki Norm Grup Otelcilik ile Etsgroup, mülkiyeti grupta olmayan tesislere de otel işletmeciliği hizmeti vermeye başlıyor. Otelcilik alanında uzun yıllara dayanan deneyimlerini işletmecilik modeli ile misafirlerine sunacak olan şirket, %100 kendi markası olan The Norm çatısı altında yer alacak tesislerle tatilcileri Etsgroup hizmet kalitesi ile buluştururken, işletmesini üstleneceği tesisler için 2024 yazına yönelik yeni iş birliklerine de devam ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR