USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

10 Mayıs 2023 14:51

AKRA HOTEL, KUSURSUZ TATİL İÇİN FARKLI KONSEPTLERLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Antalya merkezde bulunan Akra Hotel, eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyen misafirlerine farklı alternatifler sunuyor.

AKRA HOTEL, KUSURSUZ TATİL İÇİN FARKLI KONSEPTLERLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Hayatın her alanında kalpten gelen bir hizmet anlayışını benimseyen Akra Hotel, eşsiz bir tatil keyfi yaşamak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Antalya'nın merkezinde, Bey Dağları'nın muhteşem manzarası ve doğanın en cömert güzelliklerinin eşlik ettiği atmosferi ile Akra Hotel, unutulmaz tatiller yaşatmaya devam ediyor.

Samimi ve tutkulu Akdeniz kültürünün birleştirici gücünden beslenerek, doğanın eşsiz güzelliklerinden ilham alan Akra Hotel, duygu ve deneyimleri ön plana çıkaran "Urban Social" yaşam tarzı ile farklılaşıyor. Bu ayrıcalıklı yaşam tarzını seyahat tutkunlarına yaşatmaya odaklanan Akra Hotel, misafirlerini ağırlıyor.

Masmavi Akdeniz manzarası ile Akra Hotel'in bahçesinde hizmet veren The 251 Social Club, yenilenen ambiyansı ile yeni nesil doğal içerikli kokteylleri ve özel menüsü ile yerli ve yabancı caz sanatçılarına ve dj performanslarına ev sahipliği yapıyor. Mevsim sebzesini dalından kullanma felsefesiyle üç ayda bir değiştirdiği organik mevsim içeriklerini, degüstasyon menüsü ve eşsiz şarap eşleşmeleri ile birleştiren Asmani Restoran, Akra Hotel'in 10. katında casual fine dining konseptinde gastronomi deneyimi yaşatıyor. Yerel üreticileri destekleyerek yenilikçi bir açık büfe deneyimi sunan Panora Restoran, benzersiz bir lezzet şöleni sunuyor. Küba esintileri ile çevrili Pablito Bistro, dünya literatüründen özel koleksiyoner seriler sunan kitap, bisiklet, kafe konsepti ile Başka Ol ise Akra Hotel müdavimlerinin günün her saatinde farklı sürprizler yaşamalarına imkan sağlıyor.

SAĞLIĞINA DİKKAT EDENLER İÇİN FARKLI KONSEPTLER

Sağlığına dikkat edenlerin ve yaza yenilenerek girmek isteyenlerin tercihi ise TheLifeCo Akra Antalya oluyor. Türkiye'de ve dünyada tercih edilen detox programları ve well-being konsepti ile TheLifeCo Akra Antalya, Akra Hotel'in ayrıcalıkları arasında bulunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR