USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

14 Kasım 2022 12:08

SoftwareONE itibarlı duruşu, uzman ekibi ve finansal gücüyle tüm teknolojik ihtiyaçları karşılıyor

SoftwareONE, güvenilirlik, hız ve bilgeliğe odaklanarak yakaladığı büyüme trendinde, 2021'i hedeflerini yüzde 103 başararak tamamladı. Döviz bazında yüzde 33 olan 2022 büyüme hedefini, ağustos sonu itibariyle yakalayıp, yüzde 64'e taşıyan SoftwareONE, tüm teknolojik ihtiyaçlarda kurumların güvenilir çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

SoftwareONE itibarlı duruşu, uzman ekibi ve finansal gücüyle tüm teknolojik ihtiyaçları karşılıyor

Merkezi İsviçre'de bulunan SoftwareONE; 8 bin 300 çalışanıyla 80 ülkede faaliyet gösteren, uçtan uca yazılım, dijital dönüşüm ve bulut teknolojisi çözümlerinde uzman, küresel bir teknoloji tedarikçisi. 2019'da Comparex'i satın alarak alanında dünyanın en büyüğü haline gelen SoftwareONE'ın CEO'su Irmak Pakdemir, Türkiye'de 200'ü aşkın firmanın dijital dönüşümde güvenilir iş ortağı olduklarını belirterek sorularımızı yanıtladı.

FİNANS, TELCO SEKTÖRLERİ VE KURUMSAL FİRMALAR

> Ürün ve hizmetleriniz ile çözüm ortaklığı yaptığınız başlıca sektörleri aktarır mısınız?

Dijitalleşme odaklı hizmet portföyümüzle şirketlerin ticari, teknolojik ve dijital dönüşüm stratejilerini bütünsel olarak geliştirip hayata geçirmelerini sağlıyoruz. Yazılımlarını yerinde veya uzaktan; veri merkezinde veya çoklu bulut ortamında yönetmek için dünyanın her yerinden ve her büyüklükte müşteriyle çalışıyoruz. Türkiye'de ayrıca yapay zeka, DevOps, DevSecOps ve siber güvenlik alanlarında ürün ve hizmet sunuyoruz.

Öncelikli müşterilerimiz finans, telco sektörleri ve kurumsal segmentteki firmalar. Ayrıca dijital dönüşümün stratejik öneminin farkında olup buna bütçe ayırabilen farklı sektörlerden şirketlerle de doğrudan veya dolaylı olarak çalışıyoruz. İrili ufaklı birçok proje yürütüyoruz farklı müşteri setlerinde.

GÜVENİLİRLİK, HIZ VE BİLGELİKLE GELEN KÖKLÜ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ

> Müşterilerinizin sizi tercih etmesini sağlayan etkenler neler?

Bizim en önemli kriterlerimiz güvenilirlik, hız ve bilgelik. Tüm hizmetlerimizi bu başlıkların şekillendirdiği stratejilerle sunuyoruz. Müşterilerimiz nezdinde finansal olarak yükü ağır sözleşmelerin altına imza atabilmemizi sağlayan önemli bir finansal güç ve itibarımız da mevcut. Temsil ettiğimiz teknolojilere en üst düzeyde hakim insan kaynağına sahibiz. Teknik insan kaynağı konusunda yedekli bir yapımız olduğu için herhangi bir kadro değişiminde müşteriyi zor durumda bırakmayacak bir sistemimiz var. Yıllardır kurumsal segmentte iş yaptığımız için müşterilerle yakın ve köklü ilişkilerimiz var. 80 ülkede faaliyet gösteren global bir firma olmamız da üreticiler ve müşteriler tarafında hem sözleşmesel hem de iş hızlandırıcı olarak birçok olumlu etki sağlıyor.

(SoftwareONE Turkey CEO'su Irmak Pakdemir)

HEDEFLERİ AŞAN BÜYÜME TRENDİ

> 2022 kurumsal hedeflerinizde nasıl bir noktadasınız ve yılı nasıl tamamlayacaksınız?

SoftwareONE Türkiye olarak 2021'i hedeflerimizi yüzde 103 başararak tamamladık. Döviz bazında yüzde 33 olan 2022 büyüme hedefimizi Ağustos sonu itibariyle yakaladık. Yıl sonunda bu hedefi yüzde 64'e taşıyarak 2022'yi tamamlamayı öngörüyoruz.

TÜM TEKNOLOJİK İHTİYAÇLARIN GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAĞI

> Orta ve uzun vadedeki kurumsal planlarınız neler?

Temel amacımız kurumların tüm teknolojik ihtiyaçları için güvenip başvurabilecekleri bir çözüm ortağı olmak. SoftwareONE'ın kurumların dijital dönüşüm emanet edebilecekleri bir teknoloji firması oluşu algısını pekiştirmek istiyor ve kurumsal alanda da planlarımızı bu hedefler doğrultusunda planlıyoruz.

EN ÇOK OKUNANLAR