USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

24 Eylül 2021 16:48
Umut Çelik

PınarOnline, yeni alışveriş deneyimime hazır

Yeni e-ticaret platformu PınarOnline, pratik ve avantajlı alışveriş deneyimi sunarak tüketicilerin Pınar ürünlerine ulaşmalarındaki en önemli araç oluyor.

PınarOnline, yeni alışveriş deneyimime hazır

PınarOnline, "Pınar Kasap" ile platforma özel hazırlanan taze et ve gurme lezzetleri tüketicinin beğenisine sunarken, "Pınar Box" ile pratik ve avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Aynı zamanda, "Pınar Chef" ile birbirinden lezzetli tariflerle mutfak sırları veriyor.

PınarOnline'dan sipariş edilen ürünler, PınarOnline'a ait özel araçlarla İstanbul'un Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Sarıyer, Beykoz, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Çekmeköy, Göktürk ve Ümraniye olmak üzere 11 ilçenin seçili bölgelerine ulaştırılırken, sınırlı ürün gruplarında tüm Türkiye'ye kargo ile teslim ediliyor. PınarOnline ürünleri, yakın zamanda Ankara ve İzmir'de de özel araçlarla tüketicilere teslim edilmeye başlanacak.

Pınar'ın tüketici odaklı vizyonu ile ihtiyaca ve beklentiye yönelik çözümler sunduklarını belirten PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik: "Günümüzde pandeminin de etkisiyle e-ticaret faaliyetlerindeki artış çerçevesinde direkt tüketiciye ulaşan (D2C – Direct to Consumer) iş modelleri daha da önem kazandı. Artık tüketiciler, ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde ulaşmak amacıyla deneyimlemeye ve geri bildirime ağırlık vermeye başladı. Bu doğrultuda, tüketicilerimize doğrudan ulaşmak ve yeni nesil bir alışveriş deneyimi sunmak için PınarOnline'ı hayata geçirdik. PınarOnline sayesinde tüketicilerle direkt iletişim kurmayı, sadece burada olan yenilikçi ürünleri deneyimlemeleri ve bizleri geleceğe taşıyacak adımlarımızı tasarlamadaki katkılarını duymayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki PınarOnline, Pınar'ın dijital kanallardaki varlığını güçlendirecek ve her kanaldan tüketicilere ulaşmamızı sağlayacak. Aynı zamanda, Pınar Online'ın tüm süreçlerinde var olan sürdürülebilirlik odaklı bakış açımız sayesinde doğa dostu adımlar atıyoruz. Bu kapsamda, 2025 yılına kadar %100 elektrikli teslimat ağına sahip, güçlü ve teknolojik alt yapısıyla tüketici odaklı ve çevre dostu bir marka olmayı amaçlıyoruz" dedi.

Filoda elektrikli araçlar da yer alacak

48 yıldır "Sağlıklı nesiller yetiştirme" misyonundan ödün vermeyen ve tüketicisine en iyiyi sunma arzusunda olan Pınar; tüm faaliyetlerinde olduğu gibi PınarOnline'ın hayata geçme sürecinde de sürdürülebilirlik yaklaşımını da ana stratejisinin merkezine koydu. Çevre dostu ambalajlardan lojistik çözümlere kadar tüm operasyonlarında çevreye duyarlı seçenekler sunan Pınar Online, 2025 yılına kadar %100 elektrikli araçlarla teslimat yapmayı hedefliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR