USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

09 Haziran 2020 15:27

Galatasaray Taraftar Tokeni GAL, Chiliz.net’te yerini aldı

Chiliz (CHZ), Galatasaray’ın Taraftar Token’ı GAL’in, dünyanın ilk spor ve eğlence üzerine kripto para borsası Chiliz.net’te listelendiğini duyurdu

Galatasaray Taraftar Tokeni GAL, Chiliz.net’te yerini aldı

Sporseverler ve kripto para meraklıları, masaüstü, iOS ve Android’de kullanılabilenChiliz.net ile dünyanın en başarılı spor kulüplerinin dijital varlıklarını alıp satabiliyor. Chiliz’in duyurusuyla birlikte GAL Taraftar Token’ı, Chiliz.net’te yer alan Juventus (JUV) Taraftar Token’ının yanına katılmış oldu. (JUV)’un Taraftar Token Arzı sırasında 15.36 TL olan fiyatının güncel değeri 52.13 TL civarında.

Ayrıca, Chiliz’in taraftar oylama ve ödül platformu Socios.com’da bulunan GAL Taraftar Token’ları, platformun ‘Para Çekme’ özelliği kullanılarak Chiliz.net’e aktarılabiliyor. ‘Para Çekme’ özelliğinin kullanılabilmesi için 90 günlük satın alma süresinin dolması gerekiyor. GAL Taraftar Token’ı, Socios.com platformunda yer alan ‘Pazar Yeri’nde de alınıp satılabiliyor.  

Chiliz.net’teki tüm token işlemleri, spor ve eğlence platformları için dijital para birimi Chiliz (CHZ) ile eşleştirildi.

Chiliz & Socios.com CEO’su ve Kurucusu Alexandre Dreyfus’un açıklaması:

“Nisan ayında, JUV Taraftar Tokeninin Chiliz.net’te piyasaya sürülmesiyle birlikte dijital varlık işlemlerinde yeni bir çağa giriş yaptık. Artık fiyatların belirlenmesinde taraftar görüşleri, sporcuların saha performansları ve transferler önemli rol oynuyor. JUV Taraftar Tokeninin lansmanından sonra aldığımız tepkiler, özellikle de dönemin koşullarını göz önüne aldığımızda, oldukça cesaret vericiydi. 

Spor müsabakalarının hayatımıza geri dönüşü ve Chiliz.net’te yakında yayınlanacak olan birçok Taraftar Tokeni ile gelecek çokça umut vaat ediyor. Türk taraftarlardan ve kripto para meraklılarından aldığımız tepkiler benzersizdi ve eminim ki daha da fazla insan bu yeni ve coşkulu kitlenin bir parçası olmak isteyecek. GAL Taraftar Token’ının Chiliz.net’te listelenmesi ile kesişen bir haber daha var! Socios.com’da en çok Taraftar Tokenine sahip 170 taraftarın kişisel fotoğrafları, Türk Telekom Stadyum’unda 2019/20 Süper Lig sezonunda gerçekleşecek son 3 maçta sergilenecek!”

EN ÇOK OKUNANLAR