USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Tasarım

13 Aralık 2021 12:32
Umut Çelik

Ofiste Her Şey, İstanbul'da kapılarını açtı

Zeminden, duvara, duvardan tavana kadar tüm ofis dekorasyonu ürünleri, ofis mobilyaları ve alan çözümleri üreticileri için sunum, etkileşim ve deneyim merkezi, ofis kurulumlarında ise proje sahibi için mimari hizmet alma, ürünleri deneyimleme, ofis mobilyaları ve çözümleri tedarik merkezi olarak tüm hizmetler Ofiste Her Şey'de buluştu.

Ofiste Her Şey, İstanbul'da kapılarını açtı

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile ofislere nitelik kazandıran, insan odaklı tasarımları ile sektörün trend yaratan ofis mobilya üretim merkezi olan Mod Tasarım'ın kurduğu, partner markaları ile ofise dair aranılan her şeyin bir arada bulunabildiği, fonksiyonel, ilgi çekici ve ilham verici bir ofis deneyim merkezi olarak Ofiste Her Şey, Levent'te hizmete başladı. 2021 yılında sektörün ihtiyaçlarına yanıt veren Ofiste Her Şey'de 100'ün üzerinde sunum etkinliği, 50'nin üzerinde seminer, 100'e yakın eğitim ve workshop gerçekleştirildi. Uydu Ofis olarak Ofiste Her Şey'i kullanan firma sayısı 100'ü ve sunum ve çözümleri deneyimlemek üzere Ofiste Her Şey'i ziyaret edenlerin sayısı ise 2021 yılında 5 bin'i aştı. 2002 yılında kurulan ve İstanbul'da 5 bin 500 metrekarelik tesiste üretilen A Kalite ürünleri ile tüm dünyaya ihracat başarısı gösteren Mod Tasarım, 4 milyon TL yatırımla Ofiste Her Şey'i kurdu. Ofise dair her şey için tüm firmalara sunum merkezi olarak hayata geçen merkez firmalara deneyim, hibrit ve serbest çalışanlar için uydu ofis kullanımı ve iç mimari proje çözüm merkezi olarak da hizmete girdi.

Ofiste Her Şey, ofis mobilyaları ve ofis çözümleri ile İstanbul'un tam kalbinde yerini almak isteyen değerli üreticileri, tasarımcıları Türkiye'nin ofis mobilyaları deneyim merkezinde görünürlük alanları ile yeni nesil sunuma davet ediyor. Levent'te kurulan Ofiste Her Şey, Maslak ve FSM Köprüsü ile metroya olan yakınlığı sayesinde lokasyonu ile önem kazanıyor.

ŞEHRİN MERKEZİNDE ETKİNLİK VE UYDU OFİS HİZMETİ

200 metrekare teraslı, konforlu bir sosyalleşme alanı markaları ve ofis alanlarını çalışmak üzere kullanmak isteyen serbest, freelance ya da kurumsal hibrit çalışanların Co-Working alanı ve özel tasarlanmış toplantı salonları, gelen misafirler, konuklar için dinlenme ve sohbet edebilme alanları ile sosyalleşme ve etkileşim alanı da sunan merkez 5 metrekareden 100 metrekareye kadar farklı sunum alanları ile Ofiste Her Şey'de yıl içerisinde farklı periyot seçenekleri ile kiralamaları yapmak mümkün.

ESTETİK TASARIMLAR, İNOVATİF VE YENİLİKÇİ YAKLAŞIM İLE ÇAĞDAŞ OFİSLER

Ofiste Her Şey Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, "Ofiste Her Şey bünyesinde bulabileceğiniz markalarımızda sunumla başlayan süreç, deneyim, tasarım ve mekanın ihtiyacı olan ürünü sağlamak ile son buluyor. Ofislerde ve dinlenme alanlarında aranılan tasarım, dizayn ve hatta sessizliği vermek, daha modern, yeni nesil ve çevreci ofisleri dizayn etmek için kurulan Mod Tasarım ve partner markaları olan Fales, Rubi by, Ofisci, Mod Panel ürünleri ve Dita Mimarlık ile iç mimari çözümlerimiz de Ofiste Her Şey'de sunuluyor. 2 bin metrekarelik alanımızda tüm kurumlar, kuruluşlar ve tüzel kişiler hem uydu ofis hizmeti alabilirler hem de ofislerini yenilemek için tüm bütünleşik ürün çözüm ve hizmetlerine tek merkezden ulaşabilirler" dedi.

Ofiste Her Şey Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, "Markalarımızın fonksiyonel çözümlerini ve yüksek kaliteli tasarımlarını deneyimletmek, sunum alanı sağlamak, firma, marka ve kişilerin şehrin merkezindeki paydaş ofisleri, etkinlik merkezleri, çağrı merkezleri ve sosyalleşme alanları olmak için kurduğumuz Ofiste Her Şey'le tanışmak üzere herkesi bekliyoruz" diye ekledi.

EN ÇOK OKUNANLAR