USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

20 Kasım 2020 16:51

Little Caesars e-sporcuları ara tatilde yalnız bırakmadı

Enfes lezzetleri ile esporu ve esporcuyu her daim destekleyen Little Caesars Türkiye’nin sponsoru olduğu Little Caesars Cup Espor Turnuvası başladı. Türkiye’nin tek resmi yerli espor liginin sahibi Zula Oyun’un düzenlediği Little Caesars Cup’ta, 19-20 Kasım tarihlerindeki eleme turnuvalarının ardından, 22 Kasım’da turnuva finali oynanacak.

Little Caesars e-sporcuları ara tatilde yalnız bırakmadı

Little Caesars, espor kulvarında Türkiye’nin tek resmi yerli espor ligi olan Zula ile birlikte büyük bir turnuvaya imza attı. 19 Kasım’da eleme turnuvaları ile başlayan Little Caesars Cup’ta, espor tutkunları 10 bin TL’lik ödül havuzundan ödüller kazanmak için yarışacak. 

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars’ın sponsorluğunda gerçekleşen Little Caesars Cup, espor müdavimlerini mücadelelerle dolu bir turnuvada buluşturuyor. 16 Kasım tarihinde noktalanan başvuruların ardından Halil Örenler, Rainlox, Muhammet YT ve Stron gibi Zula Süper Lig’in tanınmış yayıncılarının takımlarına katılan esporcular için turnuva heyecanı, 19 Kasım itibariyle başladı. 19-20 kasım tarihlerinde düzenlenen eleme maçları sonrası Little Caesars Cup finali ise 22 Kasım’da oynanacak. Turnuva sonrasında kazananlar 10 bin TL’lik ödül havuzundan ödüller kazanacak.

Espor alanında yatırımlar yapmaya devam edeceğiz

Little Caesars’ın tüketicilerinin beklenti ve taleplerine kulak veren bir kurum olduğuna değinen Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu, “Pizzanın insanları bir araya getiren etkisinin espor ile eşleştiğini gördük ve bu alanda yatırımlar yapmaya karar verdik. Pazarlama bütçemizin yüzde 30’unu espora ayırdık ve Türkiye’deki iki resmi ligden biri olan ve her yıl iki sezon olarak düzenlenen Zula Süper Lig’e resmi yiyecek sponsoru olma kararı verdik. Zula ile devam eden iş birliğimizi şimdi de Little Caesars Cup ile taçlandırıyoruz. Markamızın adını taşıyan bu büyük turnuvada yarışan her bir esporcuya en içten dileklerimle başarılar diliyorum. Enfes lezzetlerimiz ile esporu ve esporcuyu her daim destekliyoruz ve bu alanda yatırımlar yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR