USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

20 Ekim 2020 12:23

Pandeminin parlayan yıldızı Endorfia

"Mutluluğun gücü!" sloganı ile yolculuğuna başlayan Endorfia, karşı konulmaz lezzetleri ve yüksek kaliteye sahip ürünleriyle pandemi döneminde de insanlara kocaman tebessümler ve mutluluklar saçmaya devam etti.

Pandeminin parlayan yıldızı Endorfia

İnsanların iyi hissetmeye ihtiyaç duydukları bu günlerde, kaliteli lezzetler arayanların ilk tercihi olan Endorfia, kaliteli malzemelerden elde edilen çikolataları, lokumları, rengarenk drajeleri ve kahve seçenekleri ile yüzlerce kişinin gönlünü fethetti. Damaklardan uzun süre silinmeyen tatları ile geniş bir çeşitliliğe sahip olan Endorfia çikolataları; bitter, sütlü, fıstıklı, fındıklı ve krokanlı çeşitleri ile pek çok damak zevkine ayrı ayrı hitap etti. Tam kıvamında lezzete sahip çikolatalara eşlik eden ise nefis kokusu ve yumuşak içimi ile herkesi kendisine çekmeyi başarmış Endorfia kahveler oldu. 

Filtre kahve, Türk kahvesi ve dünya kahveleri ile bambaşka tatları çatısı altında toplayan Endorfia, kahve keyfine yepyeni bir boyut kazandırarak, bir kahveden beklenen lezzetin çok daha ötesine geçti. Yoğun aromalarının yanı sıra, kusursuz bir kahve deneyimi yaşatma noktasında üstün niteliklere sahip olan söz konusu kahveler, pandemi döneminde dikkat çeken Endorfia ürünleri arasında yerini aldı. 

Kahve içimini çok daha kalite hale getirme konusunda fazlasıyla etkili olan Kişiye Özel Termoslar, kişiselleştirilmiş tasarımları ve üstün özellikleri ile pandemide pek çok kişinin kahve içimine ayrıcalık kattı. 

Pandemi dönemi kahramanı

Covid-19 süreci her ne kadar sıkıntılı geçse de, insanlar kendini mutlu edecek bir şeyler aramaktan vazgeçmedi. Bu kimi zaman küçük bir çikolata kaçamağı, kimi zaman bir fincan kahve kimi zaman da mis kokusu ile kolonya oldu. Bu noktada, pandemi sürecinde en çok tercih edilen firmalar arasında benzersiz bir konuma sahip olan Endorfia, gelişimine hız kesmeden devam etti. Talepleri en verimli şekilde karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için ofis, e-ticaret ve lojistik birimlerini birleştirerek çok daha büyük bir yere taşınan Endorfia, hem sizlerin hem de sevdiklerinizin mutluluğa çok daha kolay bir şekilde ulaşmasına olanak tanıdı. Böylelikle pandemi döneminin parlayan yıldızı haline gelen Endorfia, pek çok kişinin yüzlerinde kocaman bir gülümseme ve gözlerinde muhteşem bir parıltı oluşturmasıyla söz konusu zorlu günlerin de kahramanı oldu.

Koronavirüs sürecinde hediye  

Pandemi süreci boyunca her birimiz evde kalarak kendisini ve sevdiklerini koruma altına aldı. Evde geçirilen günlerde kapıya gelen küçük bir Hediye Kutusunun verdiği mutluluk ise herkes için paha biçilemez nitelik taşıdı. Endorfia bu noktada, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi söz konusu dönemde değerli hissettirmenin en güzel yolunu sundu. Koronavirüs ile mücadele boyunca binlerce kişinin ellerinden düşmeyen kolonya, Endorfia kalitelisi ile en çok satın alınan ürünlerden oldu. Ferah kokuları ve birçok farklı çeşidi ile yakın çevreye gönderilen armağanlardan biri olan kolonyalı setler, lokum ve çikolata seçenekleri ile Endorfia’nın en çok sevilen ürünleri arasında yerini aldı. Bunun yanı sıra, gözde Endorfia ürünlerinden olan İsimli Termos ve kahveden oluşan set, koronavirüs süreci içerisinde yakın çevresini sevindirmek isteyenlerin rağbet ettiği ürünlerden oldu. 

Endorfia, kişiye özel ürünleri ve damakları şenlendiren tatları ile zengin bir ürün yelpazesine sahip olup yüzlerce kişiye mutluluk dağıtmaya devam ediyor. İstanbul’da yaşayanlar biraz daha şanslı çünkü isme özel ürünlere dahi aynı gün teslim imkanı ile sahip olabiliyor.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR