USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

14 Temmuz 2020 14:14

GittiGidiyor’da yaz dönemi stajları başladı

GittiGidiyor’da 2020 yaz dönemi stajları başladı. Türkiye’nin dört bir yanından staj başvurularını kabul eden şirket, şimdiye kadar Çanakkale, Adana, Balıkesir ve İstanbul’dan stajyer alımı gerçekleştirdi. Kariyerlerine ilk adımı atmak isteyen üniversite öğrencileri için GittiGidiyor, 5 farklı pozisyonda daha stajyer alımına devam ediyor.

GittiGidiyor’da yaz dönemi stajları başladı

GittiGidiyor, üniversiteli gençlere iş hayatını deneyimleme fırsatı veriyor.  Koronavirüs sebebiyle evden çalışma uygulamasına geçen şirket, Büyük Veri ve Yapay Zeka Eğitimi, Reklam Satış Stajyeri, Ticaret/Kategori Yönetimi Stajyeri, Yazılım Test Stajyeri ve Yazılım Geliştirme Stajyeri pozisyonlarında uzaktan staj imkanı sunuyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinden stajyerin başladığı GittiGidiyor’da başvurular devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin iş hayatına bir adım önde başlayabilmesi için farklı iş tanımlarına sahip pozisyonlarda önemli staj fırsatları sundukları belirten GittiGidiyor Çalışan Deneyimi Direktörü Murat Yüksel, ‘‘İş hayatına atılacak genç arkadaşlarımızın, yapmak istediği mesleği tanıması ve kariyer hedeflerini belirlemesi açısından staj sürecinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda bizler de kendini geliştirmek için hevesli, e-ticaret sektöründe kariyer düşünen üniversite öğrencileri için hedefledikleri departmanları yakından tanıma şansı veriyoruz” dedi.  Koronavirüs salgını sebebiyle evden çalışma sistemine geçtiklerini belirten Yüksel, bu sene Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilere online olarak staj yapma imkânı sunduklarını söyledi.

GittiGidiyor kurum kültürünün bir parçası olarak, stajyerlere kendilerini geliştirebilmeleri için destekleyici bir iş ortamı sunduklarını ifade eden Yüksel, şöyle devam etti: ‘‘Hayatın her alanında insana değer veren bir kurum olarak; farklı bakış açılarına sahip çalışanlarla özgür ve yaratıcı çalışma ortamı oluşturmak, kültürümüzün değişmez parçası. GittiGidiyor’da staja başlayan genç arkadaşlarımız, bir eBay şirketi olmamız dolayısıyla global bir tecrübe kazanırken, Türkiye’nin en köklü pazaryerinde staj yapma deneyimini elde ediyor. Kariyerlerine ilk adımı GittiGidiyor’da atmak isteyen tüm öğrencilerin başvurularını heyecanla bekliyoruz.’’

EN ÇOK OKUNANLAR