USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

01 Kasım 2019 16:19

Batimat Fuarı 4 Kasım’da kapılarını açıyor

Mimarlık ve inşaat sektöründeki yenilik ve çözümlerin sergileneceği Batimat Fuarı 4-8 Kasım tarihleri arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde gerçekleşecek.

Batimat Fuarı 4 Kasım’da kapılarını açıyor

 Bu yıl Türkiye'den 52 firmanın katılacağı fuar INTERCLIMA+ELEC, IDÉOBAIN ve BATIMAT olmak üzere üç bölümden oluşuyor. INTERCLIMA+ELEC bölümünde apartman, müstakil ve toplu konut, hizmet ve sanayiye yönelik tüm yapıların enerji verimliliği ve iklim mühendisliği pazarına dair her şey yer alacak.

IDÉOBAIN bölümünde yeni banyo trendlerine odaklanılarak banyo ekipman ve malzemeleri, banyo mobilyaları, spa ve well-being alanları sergilenip su tasarrufuyla ilgili konferanslar düzenlenecek. BATIMAT'ta ise esnek, erişilebilir, ekonomik ve yaşam boyu uyum sağlayabilen yeni konutlar yaratmak konusu işlenecek.

Ayrıca birlikte yaşama/birlikte çalışma, Y kuşağı ve yaşlılara yönelik konutlarla ilgili konferanslar da düzenlenecek. Fuarda ayrıca farklı sektörlerden 140 inovasyon sergilenecek ve en iyileri ödüllendirilecek. Her iki yılda bir düzenlenen İnovasyon Ödülleri, katılımcıların yenilikçi çözümlerine dikkat çekmekte ve bu yeniliklerin piyasaya yayılmasını amaçlıyor. 

 

EN ÇOK OKUNANLAR