USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Otomotiv

04 Nisan 2023 15:45

Togg'da ikinci teslimat Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e yapıldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilmesinden sonra ikinci teslimatı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e yapıldı.

Togg'da ikinci teslimat Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u teslim alan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e "hayırlı olsun" dileğini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aliyev'in "Anadolu" renkli Togg otomobille çekilen fotoğrafına yer vererek şu ifadeleri kullandı:

"Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye'nin gururu Togg'unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım."

"TESLİM EDİYOR OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ikinci aracının olmasının tüm Türk milletinin göğsünü kabartan bir husus olduğuna vurgulayarak, "Can Azerbaycan'a bu aracı getirmiş olmaktan, Türkiye'nin otomobilini getirmiş olmaktan, sayın Cumhurbaşkanı Aliyev'e bunu teslim ediyor olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR