USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kripto Para Haberleri

07 Ekim 2022 13:32

Fexobit, yeni kripto kasalarıyla kullanıcı odaklı avantaj sağlayacak

Yeni ekonominin güçlü bir oyuncusu olma iddiasıyla faaliyetlerine başlayan Fexobit, kullanıcılarına Silver, Gold ve Platinum'dan oluşan üç yeni avantajlı kasa sunuyor. Şirket, kasa sahiplerini farklı miktardaki harcama kuponlarından özel işlem limitlerine ve ön satışlarda önceliğe kadar birçok avantajdan yararlandırmayı hedefliyor.

Fexobit, yeni kripto kasalarıyla kullanıcı odaklı avantaj sağlayacak

İnovatif teknolojileri benimseyen ve blockchain tabanlı, reel ekonomilere dayalı finansal ürün ve hizmetler sunan Futurance çatısı altında hizmet vermeye başlayan Fexobit, gelişmiş yazılımı ve güçlü sermaye yapısı ile kripto para dünyasına yeni normlar getirmeye odaklandı. Şirket, hızlı ve güvenli bir şekilde kripto para alım/satım işlemlerinin yapılmasını sağlayan kripto para borsası Fexobit, kullanıcılarına farklı ayrıcalıklar sağlayan 'Kripto Kasaları' hizmete sundu. Silver, Gold ve Platinum olmak üzere üç farklı seçeneği bulunan kasalar, Fexobit kullanıcılarının kazancını artırırken yatırım sürecinde pek çok farklı avantaj sunmayı vaad ediyor.

İLK 50 BİN KİŞİYE COİN SEPETİ

Mevcut ve yeni üyelere kasa deneyimini yaşamaları için Silver Kasa'ya hiçbir ücret ödemeden 2 ay boyunca sahip olma fırsatı sağlayan Fexobit, Silver Kasa ile kullanıcılara, 100 TL harcama kuponu, çağrı merkezinden 7/24 canlı müşteri temsilcisi desteği ve Whatsapp hattından ulaşım imkânı sunuyor. Şirket ayrıca, kasalardan faydalanan ilk 50.000 kişiye Hediye Coin Sepeti de kazandıracak. Kampanya kapsamında, hazırlanan coin sepetinde Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Pax Gold (PAXG), Solana (SOL) ve ApeCoin (APE) müşterilerin kasalarına süresiz olarak tanımlanacak. Mevcut ve yeni üyeler Silver Kasa'yı 31 Ekim'e kadar ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.

LANSMANA ÖZEL 10 MİLYON TL'LİK ÖDÜL HAVUZU

Fexobit, kripto alanında yeni bir çağ başlatan 'Kripto Kasalar' lansmanına özel avantajlarında yeni üyelerine toplam 10 milyon TL değerinde coin sepeti dağıtacak. Bunun yanı sıra kripto kasa sahiplerine sunulacak avantajlarda, özel tasarım Ledger Nano S+, Fexobit hazine masasıyla doğrudan iletişim, FFS token ve diğer projelerin ön satışlarından faydalanma hakkı gibi birçok ayrıcalık bulunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR