USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kripto Para Haberleri

21 Ekim 2022 14:58
AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankamız bünyesinde kripto parayla ilgili çalışma yürütülmektedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Blokzincir İstanbul' etkinliğinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankamız bünyesinde kripto parayla ilgili çalışma yürütülmektedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde banttan indirme törenini yapacağımız Togg otomobilimiz de ülkemizin teknolojide geldiği seviyenin sembollerindendir." dedi.

Konuşmasında Türkiye'deki fiber alt yapısına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada , "Hızlandırmamız gerektiğinin farkındayız. İnşallah yakında bu konuda çok önemli adımları hızla hayata geçirmiş olacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başkalarının açtığı sanal evrenlerde yer almaya çalışmak yerine bizatihi kendi evrenimizi kurmak peşindeyiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dijital varlık deposuna yakıt koyan durumunda kalmaktan ziyade bizatihi bu aracı kullanan ülke olmak istiyoruz." dedi.

KRİPTO PARAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kripto parayla ilgili çalışma yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankamız bünyesinde kripto parayla ilgili bir çalışma yürütülmektedir" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR