USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

KOBİ

19 Ekim 2023 10:23

KOBİ'ler 'İş Ortağım Buluşması' ile bir araya geldi

Hepsiburada, iş ortaklarına yenilerini eklemek ve e-ticareti daha da ileriye taşımak için 'Hepsiburada İş Ortağım Buluşması'nı İstanbul'da gerçekleştirdi.

KOBİ'ler 'İş Ortağım Buluşması' ile bir araya geldi

Hepsiburada, 101 bini aşkın iş ortağının bulunduğu 'Hepsiburada İş Ortağım' programına katılarak e-ticarette yer almak isteyen işletmelere fırsatlar sunuyor. Akbank iş birliğiyle 17 Ekim 2023 tarihinde İstanbul'da faaliyet gösteren girişimciler, satıcılar ve KOBİ'lerle bir araya geldi.

E-ticaret sektörü için yılın en heyecan verici ayı olan 'Efsane Kasım' hazırlıklarını tamamlayan Hepsiburada, Kasım ayına girmeden önce, KOBİ'lerle "Hepsiburada İş Ortağım Buluşması"nda bir araya gelerek planlarını ve iş ortaklarına sunacakları destekleri aktardı.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ve Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün'ün de yer aldığı etkinlikte Hepsiburada Liderlik Ekibi, iş ortaklarına Kasım ayını nasıl daha verimli geçirebileceklerine ve cirolarını artırabileceklerine yönelik ipuçlarını paylaştı.

EN ÇOK OKUNANLAR