USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kategori4

04 Mayıs 2017 10:39

Prison Break 5. sezon 5. bölüm çıktı mı? Son bölü Prison Break fragman izle

Prison Break 4. bölümüyle nefesleri keserken 5. bölümü milyonlar büyük bir heyecanla bekliyor. 5. sezon 4. bölümde hapishaneden kaçan Michael ve arkadaşları Lincoln'le buluşup şehirden kaçmayı başarabilecekler mi? Prison Break 5. sezon 5. bölüm son bölümünde karşılarına nasıl bir zorluk çıkacak? İşte Prison Break son bölümle ilgili tüm ayrıntılar...

Prison Break 5. sezon 5. bölüm çıktı mı? Son bölü Prison Break fragman izle

 

Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanı ile izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde DAEŞ'in elinden zor şartlar altında kurtulmayı başaran Michael ve ekibi, Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanında kaçış için planlar kurmaya devam ediyor. Peki, Prison Break 5. sezon 5. bölüm fragmanında Michael ve Lincoln nasıl bir çıkış yolu bulacaktır.

 

Prison Break son bölümün ardından 5. sezon 5. bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümde Michael'in zorlu bir sürecin ardından hapishaneden kaçmasının ardından Lincoln, Prison Break 5. sezon 5. bölümde kardeşiyle birlikte DAEŞ militanlarını atlatarak bir köeşeye sığınmışlardır. Peki, Michael ve Lincoln bu bataklıktan kurtulabilecek midir?

 

Mayıs’ın ilk haftası izleyicileriyle buluşacak olan Prison Break 5. sezon yeni bölüm fragmanında Yemen sokaklarını ateş alıyor. Lincoln ve Sara’nın planları hapisten kaçmalarını sağlamış olsa da başlarından bela eksik olmuyor. Lincoln ise kurtulmak amacı ile bir tren rayına atlıyor. Lincoln’un kurtulup kurtulmayacağı yeni bölümde netleşecek.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Lincoln için işler artık daha zordur. Kardeşi Michael öldü sanılırken Yemen’deki bir hapishanede olduğu öğrenilir. Bunun üzerine harekete geçen Lincoln, Sara ile beraber Michael’i kurtarmak için harekete geçer ancak bu defa yalnızca hapishaneden değil, ülkeden de çıkış yolunu bulmaları gerekecektir.

EN ÇOK OKUNANLAR