USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İş Dünyası Haberleri

13 Eylül 2023 10:02

“Kendisini değerli hisseden çalışanların şirkete bağlılığı artıyor”

Çalışanlarının şirkete bağlılıklarını artırmak amacıyla birçok program uyguladıklarını belirten CEVA Lojistik Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, “Çalışanlarımızın başarılarını kutlamaya ve daha da iyisini başarmaları için teşvik ediyoruz. Kendisini başarılı ve değerli hisseden çalışanların şirkete bağlılıklarının da üst düzeyde olacağına inanıyoruz” diyor.

“Kendisini değerli hisseden çalışanların şirkete bağlılığı artıyor”

Türkiye'de yaklaşık 23 yıldır operasyonlarını yürüten CEVA Lojistik, her ne kadar global bir organizasyon olsa da lokal olarak da Türkiye'yi çok iyi tanıyan, global know-how'ı kadar Türkiye'ye özgü de know-how geliştirmiş bir şirket. Türkiye'de tedarik zinciri yönetimi öncü şirketlerinden olan CEVA, çalışanlarının şirkete bağlılıklarını artırmak amacıyla uyguladığı pek çok program ile de dikkat çekiyor.

"ÇALIŞANLARIMIZA GELİŞİM FIRSATLARI SUNUYORUZ"

Sürekli geliştirerek devam ettirdikleri CEVA Akademi çatısı altında yürütülen eğitim ve gelişim programlarının çalışanlarına farklı gelişim fırsatları sunduğunu kaydeden CEVA Lojistik Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, "Böylece onların yönetsel, operasyonel ve fonksiyonel bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirmelerine destek oluyor. Brandon Hall ve Stevie Ödüllerini kazanmış eğitim programlarımızla hem gurur duyuyor hem de sürekli eğitimlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek için aksiyonlar alıyoruz. Esnek çalışma modellerini şirketimizde uygulayarak çalışanlarımızın iş-yaşam dengesini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu şekilde, mümkün olduğunca çalışanlarımızın stresini azaltıp memnuniyetlerini artırmayı hedefliyoruz" diyor.

"BAŞARILAR İSTİKRARLI OLARAK KUTLANIYOR"

Tanıma, takdir ve ödüllendirme prosedürü kapsamında başvurularını aldıkları başarılı projeleri, genel müdür ve üst düzey yönetim ekibine sunduklarını dile getiren Nihan Usanmaz, onaylanan projelerin ekip üyelerini çeşitli şekillerde ödüllendirdiklerini vurguluyor. Usanmaz, ödüle değer projelerin yanı sıra, günlük operasyonel başarıları ve iyi işleri de değerlendirdiklerini belirterek, "Özel tasarladığımız teşekkür kartı sunumu ve hediyelerimiz ile çalışanlarımızın başarılarını istikrarlı olarak kutlamaya ve daha da iyisini başarmaları için teşvik etmeye değer veriyoruz. Kendisini başarılı ve değerli hisseden çalışanların şirkete bağlılıklarının da üst düzeyde olacağına inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

(CEVA Lojistik Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz)

ÇALIŞANA VE AİLELERİNE ÖZEL PSİKOLOJİK DESTEK HATTI

Bunun yanı sıra çalışanlarının 7/24 kullanabilecekleri bir psikolojik destek hattı hizmeti sunduklarının altını çizen Usanmaz, şunları kaydetti: "Bu hattı sadece çalışanlarımız değil, çalışanlarımızın aileleri de kullanabiliyor. İnsan Kaynakları ekibine kesinlikle bir raporlama yapılmıyor ve yüzde yüz gizlilik içinde bu hizmet alınabiliyor. Ayrıca çalışanlarımızın İnsan Kaynakları ekibine rahatlıkla ulaşabilecekleri açık iletişim kanalları mevcut. Bu kanallar üzerinden çalışanlarımız görüşlerini paylaşabiliyor, sorunlarını iletebiliyor ve sorular sorabiliyorlar. İK iş süreçleri ve uygulamalarının departmanlarda daha iyi anlaşılması ve daha fazla fayda sağlanması için yürürlüğe aldığımız İK Elçileri Programı ile daha fazla çalışanımıza birebir ulaşabiliyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR