USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İş Dünyası Haberleri

20 Ocak 2022 12:16

Kanyon'un Genel Müdürü Fulya Durak Oldu

Perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanındaki 20 yılı aşkın deneyimi ile Fulya Durak, prestijli Kanyon markasının tepe yönetimini üstlenecek.

Kanyon'un Genel Müdürü Fulya Durak Oldu

Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş.'nin yeni genel müdürü, 1.Ocak.2022 tarihi itibarıyla, 20 yılı aşkın profesyonel tecrübesini perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanında üst düzey yönetici, icra kurulu ve yönetim kurulu üyesi olarak geçirmiş olan Fulya Durak oldu.

2007- 2018 arasında ECE Project Management Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan Kiralama Direktörlüğü görevini yürüten Fulya Durak, ayrıca ECE-Lamda JV – Yunanistan Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev aldı. Profesyonel hayatı boyunca 30'a yakın alışveriş merkezinin AVM konsept geliştirmeden, fonksiyon tasarımı, AVM İşletme yönetimi ve kiralaması ile finansal operasyon yönetimine tüm süreçlerde liderlik ve danışmanlık yapmıştır.

2019 yılından itibaren FER Perakende Yönetim Danışmanlık kurucu ortağı olan Fulya Durak ODTÜ Mühendislik Fakültesi mezunudur. Perakende ve tüketim ürünleri sektöründeki kadın yönetici oranını arttırmak ve onları geliştirmek amacı ile kurulan LEAD Network Türkiye ve ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) üyesi olan Fulya Durak çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. Hakkında

Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. 2004 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Eczacıbaşı Topluluğu ortaklığıyla, Kanyon Alışveriş Merkezi'ni yönetmek üzere kuruldu. Bu alandaki başarısının ardından ortakların diğer gayrimenkul projelerini de yönetmeye başladı.

2006 yılı Mayıs ayında tamamlanan ve 250 bin m²'lik kapalı alanıyla Kanyon AVM'nin yanı sıra iş dünyasının en prestijli yapılarından Eczacıbaşı Kanyon Ofis Binası ve konutları da içine alan proje bugün bütünüyle Kanyon Yönetim tarafından yönetiliyor.

Zamanla portföyünü genişleten Kanyon Yönetim, bugün perakende sektörüne değer katan ve fark yaratan çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. "Şehirli Yaşam Merkezi" tasarlama ve yönetme vizyonuyla yola çıkan şirket Kanyon AVM, Eczacıbaşı Kanyon Ofis ve konut projesinin yanı sıra , İstanbul'un iddialı konut projeleri arasında yer alan, doğal ve sürdürülebilir bir yaşam sunan Ormanada Konutları, İstanbul'un en işlek caddesinde bulunan Ofis Lamartine ve iş hayatının önemli merkezlerinden olan Büyükdere Caddesi'ndeki 193 Ofis Binası ile Eczacıbaşı Ofis Binası gibi projelerin yönetimini de üstleniyor. Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin proje geliştirme süreçleri, açılış dönemi yönetimi de Kanyon Yönetim A.Ş.'nin katkı sağladığı projeler arasında yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR