USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

09 Mart 2024 09:37

Nothing Phone (2a) Türkiye'de satışa çıkıyor

Nothing'in merakla beklenen yeni telefonu Nothing Phone (2a) Türkiye'de 12 Mart günü satışa çıkıyor.

Nothing Phone (2a) Türkiye'de satışa çıkıyor

'İnsan sıcaklığını', yenilikçi ve titiz bir mühendislikle birleştiren Nothing, ürünlerinin tasarımlarında hem günlük hayatın içinden hem de yaratıcı dünyadan ilham alıyor. Tüm bunları şeffaf tasarımındaki farklı derinlik katmanlarıyla veren marka, simetrik ve asimetrik unsurlardan faydalanıyor.

Bu felsefeyle hayata geçirdiği ürünleriyle rakiplerinden farklılaşan Londra merkezli Nothing, Türkiye'de Evofone garantisiyle piyasaya sürdüğü Phone (2a) modeliyle de amiral gemisi segmenti dışında yer alan fiyat/performans odaklı telefonlardan ayrışıyor, değer algısını yeniden tanımlıyor.

İstanbul'da düzenlenen lansmanda konuşan Evofone Markalar Grubu Direktörü İrfan Öztürk "Nothing'in ürün tasarım felsefesi, her geçen gün dizaynları aynılaşan cihazlar arasında fark yaratıyor, adeta Nothing ve diğerleri algısını oluşturuyor. Ülkemize getirdiğimiz Phone (2a) ise bu felsefenin son ürünü ve tüketicilerin de ilgi göstereceğine inanıyoruz. Milk ve Siyah renk alternatifleriyle satışa çıkardığımız cihazın fiyatı ise 19.999 TL'den başlıyor" dedi.

NOTHING PHONE (2A)'NIN 'GÖZLER'İ ORTAYA ÇIKTI

Nothing'in benzersiz tasarım felsefesinin son modeli Phone (2a), özgün dizaynıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Phone (2a)'nın tasarımında kameraları NFC bobininin içine yerleştiren Nothing, bu sayede yepyeni bir simge de oluşturmuş oldu: Gözler. Phone (2a)'nın "Gözler"inin arkasında ise adeta bir beyin gibi olan ve telefona güç veren zeka merkezi yer alıyor.

Nothing'in tasarımcıları, Phone (2a)'ya yepyeni bir boyut ve perspektif kazandırmak için telefonun kenarlarını 90 derece açıyla saran yekpare kapağıyla da sektörde bir ilke imza attı. Telefonu estetik açıdan ön plana çıkaran bu tasarım, aynı zamanda düşme testi sonuçlarında da önemli bir gelişme gösterdi.

DAHA YENİLİKÇİ VE İŞLEVSEL BİR GÖRÜNÜMLE ÜÇLÜ GLYPH ARAYÜZÜ IŞIKLANDIRMASI

Arka yüzünde yeni bir üçlü Glyph Arayüzü ışıklandırması ile gelen Phone (2a), daha yenilikçi ve işlevsel bir görünüm sunuyor. 26 bağımsız ve kontrol edilebilir bölgeye sahip Glyph Arayüzü ile Phone (2a) kullanıcıları, farklı kişi ve uygulamalar için özel ışık desenleri ayarlayabiliyor.

TEK ŞARJLA İKİ GÜNE VARAN KULLANIM ÖMRÜ

MediaTek ile özel olarak geliştirilen Dimensity 7200 Pro işlemcisi sayesinde üstün performansı optimum güç verimliliği ile sunan Phone (2a), tek şarjla iki güne kadar kullanım imkanı tanıyor.

TSMC'nin en yeni ikinci nesil 4nm işlem teknolojisi üzerine inşa edilen Nothing Phone (2a)'nın işlemcisi, eşsiz güç verimliliği ve hızıyla her türlü görevin altından zahmetsizce kalkıyor. Yeni RAM Booster teknolojisi sayesinde 20 GB'a kadar genişleyen RAM ile eşleştirilen 8 çekirdekli bu işlemci, (2,8 GHz'e kadar hız) tüm gün boyunca hızlı ve akıcı çoklu görev yürütmeyi garanti ediyor.

Ayrıca Phone (2a)'nın 5.000 mAh'lik bataryası, 1.000 şarj döngüsünden sonra maksimum kapasitesinin yüzde 90'ından fazlasını koruyabiliyor, bu da 3 yıldan fazla günlük şarj süresine karşılık geliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR