USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

08 Nisan 2019 12:29

Multinet Up'a Corporate & Startup Day'de Jüri Özel Ödülü

Multinet Up, İstanbul’da düzenlenen Corporate & Startup Day etkinliğinde “Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket” kategorisinde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Multinet Up'a Corporate & Startup Day'de Jüri Özel Ödülü

TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Endeavor, Özyeğin Üniversitesi ve Startup Dergisi iş birliği ile Bizz Consulting tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Corporate & Startup Day etkinliğinde “En Etkili Kurum & Yeni Girişim İş Birliği”, “En İyi Kurum İçi Girişimcilik Programı” ve “Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket” olmak üzere 3 kategoride ödül verildi.  Wyndham Grand Levent Otel’inde gerçekleştirilen ödül töreninde Multinet Up, Türkiye’de startup dünyasına yön veren kurumlardan biri olarak yerini aldı.

Corporate & Startup Day etkinliğinde Jüri Özel Ödülü’nü Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Danışmanı Berrak Kutsoy, Multinet Up Yatırımlar ve Finansal Servisler Genel Müdür Yardımcısı Baran Yıldırım’a takdim etti. Multinet Up adına ödülü alan Yıldırım, “Multinet Up olarak bir ekosistem oyuncusuyuz. Güzel bir iş modeli ile karşılaştığımızda, bunu taklit etmeye çalışmaktan ziyade bu fikri hayata geçiren girişimcilerle iş birliği yapmayı her zaman tercih ettik ve bundan sonra da bu yönde ilerlemeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki, bir girişimin başarılı olması için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekli, ancak bize göre en önemli faktör girişimci ekibin kendisidir. Bu yaklaşımla, bugüne kadar iPara, OSAP, Parantez, ininal, Ofis Paneli, BizyGo ve GastroClub gibi birçok fikri destekledik. Bu felsefemizin ve emeğimizin farkına varılması ve takdiri olan bu ödülü tüm Multinet Up Ailesi ve bize güç katan girişimlerimiz adına alıyorum. Multinet Up’ı, “Girişimcilerle En Çok İş Birliği Yapan Şirket” olarak jüri özel ödülüne layık gören bu güzel etkinliğin jürisi ile düzenleyicilerine de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurulduğu 1999 yılında sadece yemek kartı firması olarak yola çıkan Multinet Up, bugün 2 milyon kart kullanıcısı, 40.000 üye iş yeri ve 27.000 kurumsal müşterisi ile tüm Türkiye’de paydaşlarına hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Pek çok girişime yatırım desteği sunmanın yanı sıra şirket içinde de girişimcilerle çalışan Multinet Up, sene başında yeme-içme sektörünün en büyük B2C sadakat platformu olan GastroClub ile iş birliğine gitti. Multinet Up’ın iş birliği gerçekleştirdiği bazı girişimleri şöyle sıralayabiliriz; sanal POS altyapısı ile 2012 yılında faaliyete başlayan online ödeme sistemi olan iPara; Multinet Up grup şirketlerinin kampanya yönetim platformu ve sadakat çözümü olan Parantez; finansal hizmetler alanında Türkiye’nin ilk ön ödemeli kartını çıkaran ininal; şirketlerin araç bakım ihtiyaçlarını aynı çatı altında toplayan araç çözümleri ürünü MultiVale.

EN ÇOK OKUNANLAR