USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

12 Ağustos 2022 11:18
AA

Esat Karlıdağ: 100 Araçlık Yatırımda Bulunacağız

Logesa Lojistik Kurucusu Esat Karlıdağ, lojistik sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. Farklı çalışmalar ile sektörde adını duyurmayı başaran Karlıdağ, Logesa Lojistik ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.

Esat Karlıdağ: 100 Araçlık Yatırımda Bulunacağız

Yakın zamanda bünyelerine 100 araç daha katacaklarını belirten Karlıdağ, uzman bir ekip ile birlikte çalışma yaptıklarının da altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karlıdağ, açıklamalarında "Lojistik sektörü, yenilikçi çalışmaların gerçekleştirilmesini zorunlu kılan sektörlerden bir tanesi. Lojistik sektörünü geliştirmelisiniz ki diğer sektörler gelişsin. Biz de Logesa Lojistik olarak bu konuda oldukça titiz bir çalışma içerisindeyiz. Yatırımlarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. 100 araçlık bir yatırımla hizmet ağımızı da genişletmiş olacağız." sözleri ile firmayı hem teknolojik hem de reel anlamda büyütmeye kararlı olduklarının altını çizdi.

Hizmet Ağımızı Daha da Geliştirmek İstiyoruz

Logesa Lojistik olarak lojistik sektöründe kilit rol oynadıklarını belirten Esat Karlıdağ, hizmet anlayışlarının temelinde teknoloji ve inovasyon yattığını ifade etti. Karlıdağ "Ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalarda bulunan bir marka olarak çalışmalarımızla sektörde çok özel bir konumda yer almak istiyoruz. Bu noktada, yakın zamanda satın almasını gerçekleştireceğimiz 100 araçlık filo için görüşmelere başladık. Bünyemize katacağımız yeni filo araçlarının her biri modern ve teknolojik araçlar olacak. Ergonomik tasarıma sahip araçlarımız ile sektörde fark yaratan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu noktada, araç filomuza da genişletmiş olacağız." şeklinde konuştu.

Lojistik sektörünün Türk ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirten Esat Karlıdağ, "Biliyorsunuz her sektör için sektörün nabzını tutan çalışmalarda bulunmak önemlidir. Siz ne kadar doğru yatırımlarda bulunursanız firmanız o kadar gelişir ve yatırımlarınızın karlığını alırsınız. Firmanızın gelişmesi demek sektörün de gelişmesi ve büyümesi demek. Bu nedenle ilk önce sektör içerisinde yer alan firmaların doğru ve sistematik bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor. Biz de son zamanlarda çok özel yatırım çalışmalarında bulunarak hem kendi firmamızı hem de sektörü geliştirme yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Hedeflerimiz için uzman ekibimizle birlikte yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz." Sözleri ile sektöre yatırımlara devam edeceklerini belirterek açıklamalarını sonlandırdı.

EN ÇOK OKUNANLAR